Φαίη Σκορδά: «Υπάρχουν και κάποιοι δημοσιογράφοι που δε θα έπρεπε να υπάρχουν»

Φαίη Σκορδά: «Υπάρχουν και κάποιοι δημοσιογράφοι που δε θα έπρεπε να υπάρχουν»

Αντιδράσεις προκλήθηκαν με την απόφαση να ανοίξουν ορισμένα νυχτερινά μαγαζιά το Σάββατο 4 Μαρτίου, λίγες ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Ενώ για το συγκεκριμένο θέμα συζήτησαν και στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά να μην κρύβει την έντονη ενόχλησή της σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν.

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω. Είναι πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα και για αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Και είναι κάποια θέματα που παρότι αγγίζουν όλη την κοινωνία… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή. Το θέμα είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται ο τρόπος στα μάτια του άλλου. Τελεία. Κι αν προσβάλλεις.

Αλλά πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το οποίο πλαίσια για μένα είναι του δελτίου και των ενημερωτικών εκπομπών. Δε μπορείς από τη μία να είναι αυτό και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές. Δεν είναι ωραίο. Δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle κι αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει.

Και παραμένει το γεγονός όμως, ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς να συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω, για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς, για το αν πήγαν να δουλέψουν ή όχι. Λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά τι είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρήθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Για αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων. Και από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δε θα έπρεπε να υπάρχουν» είπε η Φαίη Σκορδά.