Φαίη Σκορδά: «Το δικό μας συναίσθημα είναι πολύ μικρό μπροστά στον πόνο των οικογενειών»

Φαίη Σκορδά: «Το δικό μας συναίσθημα είναι πολύ μικρό μπροστά στον πόνο των οικογενειών»

Επέστρεψε η εκπομπή «Πρωινό μας» που δεν βγήκε στον αέρα την προηγούμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή λόγω της τραγωδίας των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ήταν φανερά συγκινημένη στην έναρξη της εκπομπής, καθώς αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε, όσο καλή μπορεί να είναι ατρή η εβδομάδες. Τις τρεις τελευταίες εκπομπές δεν είμασταν μαζί σας. Ήταν απόφαση του καναλιού λόγω των γεγονότων, των τραγικών γεγονότων να αναλάβει η ενημέρωση. Μια πολύ σωστή απόφαση και για εμάς για πολλούς λόγους. Δεν είναι τρεις μέρες. Αυτός ο πόνος θα μείνει και η απώλεια αυτή για αυτές τις οικογένειες δεν φεύγει μέσα σε τρεις ημέρες. Η φύση αυτής της εκπομπής είναι καθαρά ψυχαγωγική, παρότι έχουμε και την ενημέρωση.

Συνήθως όσοι με γνωρίζετε, θα ήθελα να πω γιατί δεν είχα την ευκαιρία να σας κοιτάξω στα μάτια και να πω κάτι. Επειδή τα περισσότερα θέματα τα αντιμετωπίζω με πολύ συναίσθημα και αυτά της επικαιρότητας και το γνωρίζετε. Στο συγκεκριμένο θα ήθελα να είμαστε όσο περισσότερο φειδωλοί γίνεται στο συναίσθημά μας, γιατί είναι πολύ μικρό μπροστά στον πόνο, στις κραυγές και στα κλάματα των οικογενειών.

Εγώ θα σφίξω τα δόντια και με πολύ διακριτικότητα θα αγγίξουμε αυτό το θέμα με συναισθηματική διακριτικότητα… Δεν σημαίνει ότι δεν πονάμε, ότι δεν έχουμε αρρωστήσει όλοι ακούγοντας και βλέποντας όλα αυτά, ας αφήσουμε τον πόνο και τα κλάματα για τις οικογένειες. Προσευχόμαστε για εσάς, δύναμη, κουράγιο, συλλυπητήρια» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.