Φαίη Σκορδά για “Αυτοψία”: «Πας να πάρεις το αποκλειστικό παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές»

Φαίη Σκορδά για "Αυτοψία": «Πας να πάρεις το αποκλειστικό παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου, η εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Για πρώτη φορά, ο τηλεοπτικός φακός μπήκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται οι υπόδικοι και κατάδικοι, για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ανάμεσά τους και ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, μετά τον προβολή της εκπομπής προκλήθηκαν σφοδρές αντιδράσεις στα social media, καθώς πολλοί χρήστες μίλησαν για ωραιοποίηση των συνθηκών κράτησης των φυλακισμένων και ηρωοποίηση των κρατουμένων.

Ενώ την Παρασκευή στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, όπου ένας κρατούμενος μιλά για τον εορτασμό που έγινε εντός φυλακής για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Τρίπολης.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά, η οποία άφησε σαφείς αιχμές για το περιεχόμενο της «Αυτοψίας».

«Εμένα μου κάνει πολύ άτοπο. Ίσως να έχεις την περιέργεια ποια είναι η εικόνα εκεί, αλλά τώρα να ακούω από τον κύριο που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα… δεν θέλω να ακούω ποια είναι η γνώμη του για τα 200 χρόνια των εορτασμών και την Τρίπολη. Πας εκεί για να ακούσεις για τα 200 χρόνια;

Πας να πάρεις το αποκλειστικό παράπλευρα. Άρα ο στόχος ήταν να δείξει τι γίνεται εκεί, δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και πάει παράπλευρα. Το κάναμε στα μεσημεριανά πάρα πολλές φορές. Γιατί να ακούσω τώρα για την Τρίπολη και τον εορτασμό από έναν άνθρωπο… Ας τον ρωτήσουμε τότε και την άποψή του για την κομποστοποίηση», είπε η Φαίη Σκορδά χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της.