Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για το πρόστιμο χιλιάδων ευρώ που του έκοψαν

Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για το πρόστιμο χιλιάδων ευρώ που του έκοψαν

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου, βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Κώστας έκανε μια προσωπική αποκάλυψη, όταν παρουσιάστηκε ένα θέμα με αφορμή το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου, όπου φιλοξενήθηκε και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

Αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε μία ερώτηση στον Γιώργο Καββαθά, μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του.

«Το περίπτερο θα μπορεί να πουλάει μπύρα και εμείς όχι; Και θα γίνει πάλι ό,τι έγινε και πέρσι; Θα τα παίρνουν από το περίπτερο, θα τα πίνουν στην πλατεία και εμείς θα πληρώνουμε τα self tests και όλα. Είναι 8 μήνες αυτή η αστοχία. Να βγάλω κι εγώ μια άδεια περιπτέρου».

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στο μαγαζί του και σε ένα πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ που “έφαγε”.

«Εμένα στο μαγαζί μου, μία ημέρα που έβρεχε, μπήκαν μέσα 3-4 άτομα μέσα. Και ενώ έχω και το βίντεο και τις φωτογραφίες, έφαγα ένα πρόστιμο που κυμαίνεται από 3.000 έως 10.000 ευρώ. Και δε μπορώ να πάω, ούτε να κάνω αντιρρήσεις πουθενά και με παραπέμπουν κατευθείαν στα δικαστήρια. Δηλαδή τι θα γίνει;

Πουλάμε με 2 ευρώ τον καφέ και τρώμε ένα πρόστιμο από 3.000 έως 10.000 ευρώ και απέναντι στην πλατεία έχει 2.000 άτομα. Ο αστυνομικός δεν βλέπει τα 2.000 άτομα, αλλά βλέπει τα 4 άτομα σε ένα μαγαζί; Που στην ουσία δεν κάνουν κάτι, περιμένουν ένα κλαμπ σάντουιτς που θέλει 15 λεπτά για να παρασκευαστεί. Αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει σε δικηγόρο ένα τετραψήφιο νούμερο που δεν αντέχει η επιχείρησή μου να το κάνει αυτό», δήλωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.