Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαλάντη: «Τι μπήκαμε εκεί πέρα; Να μετρήσουμε τις καριέρες μας;»

Έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαλάντη: «Τι μπήκαμε εκεί πέρα; Να μετρήσουμε τις καριέρες μας;»

Τα όσα είπε ο Βαλάντης για τη Μυριέλλα Κουρεντή στο νέο επεισόδιο του «Survivor», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε με σκληρά λόγια για τον τραγουδιστή και την άσχημη συμπεριφορά του απέναντι στην ηθοποιό.

«Ο Βαλάντης ζητά τσίπα και σεβασμό από τους συμπαίκτες του την ώρα που ο ίδιος δεν δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κακό παιδί, γιατί σας ξαναλέω ότι μου είχε αφήσει την καλύτερη των εντυπώσεων. Παρόλα αυτά δε μπορείς να απαιτείς σεβασμό και αναγνώριση, όταν εσύ ο ίδιος δεν τους σέβεσαι.

Παιδιά ώπα! Είπε και πιο χοντρά τα οποία δεν τα βάλαμε! Την πρόσβαλε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα. Και ένας άντρας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει μία γυναίκα με αυτόν τον τρόπο. Την πρόσβαλε για την προσωπική της ζωή. Την κατηγόρησε ότι έχει σχέση έξω και κάνει άλλα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν πολύ προσβλητικό, γιατί το έκανε μπροστά στις κάμερες και σε όλον τον κόσμο!

Δεν επιτρέπεται να γίνεται αυτό. Τι μπήκαμε εκεί πέρα; Να μετρήσουμε τις καριέρες μας; Ειδικά σε ένα κορίτσι που δήλωσε εξ’ αρχής ότι μπήκε στο Survivor για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της. Εκεί χρειάζεται λίγο τσίπα. Εγώ εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο και τη ψυχραιμία που η Μυριέλλα Κουρεντή διαχειρίστηκε την όλη κρίση. Δηλαδή εγώ στη θέση της δεν ξέρω τι θα είχα πει» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.