Ευρυδίκη: «Ο Γιώργος Θεοφάνους μου ζήτησε να γίνω ξανθιά για να αρραβωνιαστούμε»

Θεοφάνους-Ευρυδίκη-250x250.jpg

Συνέντευξη στην κάμερα  της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Ευρυδίκη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Θεοφάνους, αποκαλύπτοντας πως της είχε ζητήσει να γίνει ξανθιά για να αρραβωνιαστούνε.

«Αυτό που έκανα ήταν να κρατήσω την εικόνα του παιδιού που αγάπησα γιατί όταν γνώρισα τον Γιώργο Θεοφάνους ήταν ένα νέο παιδί. Διάβασα κάπου ότι μπορεί να ξερωτευτούμε αλλά δεν μπορούμε να ξεαγαπήσουμε. Ο Γιώργος Θεοφάνους μου ζήτησε να γίνω ξανθιά για να αρραβωνιαστούμε. Επειδή είχε πολύ χιούμορ, μπορεί να το είπε πάνω στην πλάκα αλλά εγώ πήγα και το έκανα! Δεν μου πήγαινε καθόλου!» είπε η Ευρυδίκη.

Παράλληλα, η Ευρυδίκη μίλησε για τον σύντροφό της, Μπομπ λέγοντας: «Ο Μπομπ είναι το άλλο μου μισό, ο άνθρωπός μου, η χαρά μου, το χαμόγελό μου. Εκεί που πέρναγα μόνη μου καλά γνώρισα τον Μπομπ και διαπίστωσα ότι είμαι μαζί του καλύτερα. Ο Μπομπ ήταν θαυμαστής μου και δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος που ακούει Iron Maiden μπορεί να ακούει και Ευρυδίκη. Όταν γνώρισα τον Μπομπ ήταν πολύ δυνατό το συναίσθημα αλλά προβληματίστηκα με τη διαφορά στην ηλικία. Το ξεπέρασα πάρα πολύ γρήγορα γιατί ήταν μονόδρομος για μένα».