Ευρυδίκη για την παιδική της ηλικία: «Ήμουν έξι ετών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο κρυβόμασταν…»

Ευρυδίκη για την παιδική της ηλικία: «Ήμουν έξι ετών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο κρυβόμασταν…»

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μίλησε η Ευρυδίκη.

Η τραγουδίστρια με αφορμή την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία τα τελευταία 24ωρα, αναφέρθηκε και στις δικές της μνήμες από την εισβολή στην Κύπρο.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη περιέγραψε τότε ήταν έξι ετών ενώ θυμάται ακόμη έντονα τα συναισθήματα που ένιωσε τις σειρήνες και τους βομβαρδισμούς.

«Ήμουν μόλις 6 ετών όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο. Οι εικόνες είναι θολές αλλά υπάρχουν οι μνήμες. Υπάρχουν σαν συναισθήματα, υπάρχει κάτι που με βαραίνει, υπάρχει η πίκρα, υπάρχει ο πόνος. Δεν αλλάζει αυτό όσα χρόνια και αν περάσουν. Θυμάμαι τα βράδια που κρυβόμασταν κάτω από τα κρεβάτια, όταν χτυπούσαν οι σειρήνες και ξεκινούσαν οι βομβαρδισμοί. Για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ξυπνούσα το βράδυ κλαίγοντας από εφιάλτες. Ο πόλεμος είναι ότι χειρότερο, ότι χειρότερο, είναι φρίκη. Μαζευτήκαμε όλα τα γυναικόπαιδα στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς στη Λεμεσό και περιμέναμε τους άντρες να επιστρέψουν από τον πόλεμο χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται, αν ζουν, αν είναι καλά…» εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη.

Όσο για στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τόνισε: «Το μόνο που μπορώ ίσως να πω είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κοντά σε κάποιους ανθρώπους έχουν και μια άλλη εικόνα που δεν γνωρίζουμε ίσως εμείς. Αυτό βέβαια, δεν δικαιολογεί κάτι. Οι άνθρωποι που έχουν σφάλει, που έχουν κάνει εγκλήματα, πρέπει να πληρώνουν».