Ευγενία Παναγοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μου μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, με προσέβαλε»

Ευγενία Παναγοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μου μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, με προσέβαλε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», παραχώρησε η Ευγενία Παναγοπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις τρεις φορές που συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ενώ εξομολογήθηκε πως ο προφυλακισμένος ηθοποιός της μιλούσε άσχημα, την προσέβαλε και την υποτιμούσε.

«Βίωσα δύο ειδών συμπεριφορές. Μια πολύ όμορφη, που με άνθισε και μία πολύ δυσάρεστη. Δύο πρόσωπα. Το τι ήταν αυτό που τον άλλαξε το ξέρει μόνο ο ίδιος. Μου μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, με προσέβαλε, υποτιμούσε τη δουλειά μου, είχα τρομερό άγχος για το αν θα τα καταφέρω. Ήξερα ότι είμαι δίπλα σε έναν πολύ σκληρό κι αυστηρό άνθρωπο. Είναι αδιανόητο ταλέντο, αυτό δεν μπορεί να του το πάρει κανείς. Από εκεί και πέρα τι κρύβει η ψυχή του το ξέρει μόνο ο ίδιος» ανέφερε η Ευγενία Παναγοπούλου και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Επικοινώνησα τηλεφωνικά και δεν πήρα απάντηση. Του έστειλα ένα πολύ ευγενικό μήνυμα με όλα αυτά που με έπνιγαν κι απάντηση δεν πήρα… Ήταν χαστούκι το ένα μετά το άλλο. Ένα κομμάτι μου αγαπά τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον θαύμαζα, τον έχω δει σε τρυφερές του στιγμές και σαν πατέρα. Δεν είναι μόνο ο κακός, έχω δει και τον άνθρωπο σε ορισμένες στιγμές».

«Σε ένα περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ο μοναδικός που με υπερασπίστηκε από τον χώρο» κατέληξε η Ευγενία Παναγοπούλου.