Ευαγγελία Μουμούρη: «Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα φορτηγατζήδες»

Ευαγγελία-Μουμούρη-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο του θεάτρου, το σύμφωνο συμβίωσης, τις κινητοποιήσεις των ηθοποιών, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την περίοδο που έπαιζε στο «Καφέ της Χαράς».

«Την περίοδο του Καφέ της Χαράς, μου έστελναν μηνύματα οι φορτηγατζήδες ότι είχαν φωτογραφίες μου στα φορτηγά. Έχω ταξιδέψει παντού. Όταν έκανα την Αγλαΐα στο “Ευτυχισμένοι μαζί” μου έστελναν φωτογραφίες, που τα παιδιά στις Απόκριες ντύνονταν “ευλόγησον”», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη και συνέχισε:

«Δεν θεωρούσα ότι θα έπρεπε να παντρευτώ για να κερδίσω κάτι στη ζωή μου. Υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με τον Αλέξανδρο και του είπα “αν πάθεις κάτι στο νοσοκομείο δεν θα μπορώ να μπω να τραβήξω τη πρίζα”. Πριν πάμε να υπογράψουμε, είχα πάει κολυμβητήριο. Όταν με πήρε τηλέφωνο ήμουν με το μαγιό του κολυμβητήριου. Έβαλα και μια γούνα από πάνω και πήγα έτσι».

Μάλιστα, η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς στον χώρο της, λέγοντας:

«Είχα δύσκολες συνεργασίες. Έκλαιγα στο σπίτι, όμως δεν έδωσα ποτέ τη χαρά στον άνθρωπο, που μου δημιούργησε το πρόβλημα να δει ότι έχω γονατίσει. Υπάρχει μπέσα σε κάποιους στον χώρο. Δεν είναι δυνατόν να εξισώνεται το πτυχίο της δραματικής σχολής Εθνικού θέατρου με το τίποτα του ανειδίκευτου εργάτη. Για να κλείσουμε το Ακροπόλ για μια μέρα, κάναμε μυστική ψηφοφορία και οι παραγωγοί ήταν μαζί μας».