Έρρικα Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία: “Βγήκε από την εντατική με την βοήθεια του κόσμου”

Έρρικα Πρεζεράκου για την μικρή Αναστασία: “Βγήκε από την εντατική με την βοήθεια του κόσμου”

Η Έρρικα Πρεζεράκου που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ», συγκίνησε για ακόμη μία φορά μιλώντας στην Νάντια Κοντογεώργη για την ανιψιά της που πάσχει από καρκίνο.

Όπως είναι γνωστό η 7χρονη Αναστασία διαγνώσθηκε με επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και με τη βοήθεια του κόσμου κατάφερε να ταξιδέψει στο Τέξας με σκοπό να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειάζεται.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η αθλήτρια η βοήθεια του κόσμου και οι καθημερινές προσευχές, ήταν αυτά που βοήθησαν την οικογένεια να σταθεί δυνατή δίπλα στην μικρή Αναστασία.

«Έχουμε μια ομαδική προσευχή και την κάνουμε κάθε εβδομάδα, όμως δύο φορές, που η Αναστασία ήταν στην εντατική, έχω ζητήσει από όλους, όποιος μπορεί να στείλει θετική ενέργεια. Την πρώτη φορά ξέραμε ότι θα βγει γρήγορα από την εντατική, έγινε όλο αυτό με την προσευχή και την επόμενη μέρα βγήκε.

Τη δεύτερη φορά που μπήκε, που είναι τώρα, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, γιατί η θεραπεία είναι βαριά, της δημιουργεί οίδημα και διάφορες δυσλειτουργίες, οπότε μπήκε και το πιο πιθανό ήταν να μην βγει ξανά από εκεί. Να μείνει εκεί και όταν τελειώσει η θεραπεία θα δούμε τι γίνεται.

Ζήτησα να στείλουν φως και ενέργεια στο παιδί και τελικά η Αναστασία βγήκε χωρίς να το περιμένει κανείς, ούτε οι γιατροί. Νιώθω ότι είναι ευλογία και νιώθω ότι είμαστε όλοι μαζί σε όλο αυτό. Όταν κάτι το στέλνουμε πηγαίνει και γίνεται και η μικρή ανταποκρίνεται», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.