Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στις 9 περίπου το πρωί της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι, έφτασε στα δικαστήρια.

Η Ιωάννα φορούσε την ειδική λευκή μάσκα στο πρόσωπό της, λευκό καπέλο, αλλά και ειδικούς επιδέσμους στα χέρια της. Η ίδια περπάτησε αργά και με δυσκολία από το αυτοκίνητο έως το δικαστήριο, με τη βοήθεια των δικηγόρων της, ενώ δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την περίμεναν. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε δημόσια την Ιωάννα μετά τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε πριν από 16 μήνες στην Καλλιθέα.

Σήμερα η Ιωάννα είναι έτοιμη να βρεθεί απέναντι στη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, την 36χρονη συντοπίτισσά της, η οποία ωστόσο όλα δείχνουν ότι δε θα εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που σόκαρε το πανελλήνιο ξεκινά έχοντας ως στόχο να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται. Αυτό καθώς η κατηγορουμένη έχει ήδη συμπληρώσει 15 μήνες προσωρινής κράτησης, με το όριο του 18μήνου να μην επιτρέπει άλλες καθυστερήσεις.