Επίθεση δέχτηκε η Ariana Grande στην πρεμιέρα της ταινίας Wicked: For Good (Videos)
Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στην πρεμιέρα της ταινίας «Wicked: For Good» στη Σιγκαπούρ, όταν η Ariana Grande δέχτηκε επίθεση από θαυμαστή της.
Συγκεκριμένα, ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται να περπατά στο κίτρινο «Yellow Brick Road» χαλί στα Universal Studios Singapore, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της και ξαφνικά ένας άντρας τρέχει προς το μέρος της και περνά το χέρι του γύρω της.
Όπως φαίνεται, ενώ την τραβά κοντά του, εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί με την Cynthia Erivo να σπεύδει να την βοηθήσει.
Στη συνέχεια, τα μέλη της ασφάλειας επενέβησαν και απομάκρυναν τον άντρα από το πλευρό της 32χρονης σταρ, η οποία φαινόταν ταραγμένη από το περιστατικό, ενώ η Erivo και η Michelle Yeoh προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν.
Να πούμε πως ο εισβολέας ήταν ο Johnson Wen, ένα άτομο που είναι γνωστό στο διαδίκτυο ως «Pyjama Man».
Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε βίντεο από το περιστατικό στο Instagram, γράφοντας: «Αγαπητή Ariana Grande ευχαριστώ που μου επέτρεψες να πηδήξω στο Yellow Carpet και να βρεθώ δίπλα σου».











