Επιστέφει το Elite: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 4ης season

Επιστέφει το Elite: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 4ης season

Μπορεί το «La Casa De Papel» να άνοιξε τον χορό για τις ισπανικές παραγωγές, ωστόσο έκτοτε στο Netflix παρακολουθήσαμε μια σειρά από σειρές να κερδίζουν το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο. Μια από αυτές, το εφηβικό δράμα «Elite», που διαδραματίζεται στους διαδρόμους ενός ιδιωτικού Λυκείου.

Η τρίτη σεζόν έκλεισε πολλές παλιές πληγές για τους ήρωες της σειράς του Netflix, αποκαλύπτοντας τόσο τον δολοφόνο της Μαρίνας, όσο όμως και τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του Πόλο.

Σε ανάρτησή του, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς Elite στα social mediaανακοίνωσε και επίσημα ότι τα γυρίσματα της 4ης σεζόν ολοκληρώθηκαν, ενώ παράλληλα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές.

«Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του ”Elite” ολοκληρώθηκαν. Ώσπου να μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τη δουλειά των ηθοποιών, απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες», γράφει ο λογαριασμός του Netflix στο Twitter.

Το Netflix ανανέωσε την επιτυχημένη ισπανική σειρά πριν από επτά μήνες και δεν σας κρύβουμε ότι τα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα υπάρξει και μία 5η σεζόν πριν τελειώσει η ιστορία στο Λας Ενσίνας, προς το παρόν όμως δεν μπορούμε να σας το επιβεβαιώσουμε.

Ωστόσο, η τέταρτη σεζόν θα έχει αλλαγές στο καστ αφού οι ηθοποιοί Mina El Hammani (Nadia), Danna Paola (Lu), Ester Expósito (Carla), Álvaro Rico (Polo) και Jorge López (Valerio) δεν θα συμμετέχουν στη νέα σεζόν και μόνο οι Itzan Escamilla (Samuel), Miguel Bernardeau (Guzmán), Arón Piper (Ander), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeca) και Georgina Amorós (Cayetana) θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.