Επέστρεψε η Ναταλία Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” μετά την περιπέτεια με την υγεία της | Όσα είπε στην έναρξη

Επέστρεψε η Ναταλία Γερμανού στο "Καλύτερα δε γίνεται" μετά την περιπέτεια με την υγεία της | Όσα είπε στην έναρξη

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε τις προηγούμενες ημέρες η Ναταλία Γερμανού, καθώς ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και πυρετό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια το Σάββατο 21 Ιανουαρίου αναγκάστηκε να απουσιάσει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και η εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται” δεν βγήκε στον “αέρα”.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στο πλατό της ψυχαγωγικής της εκπομπής και καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

«Καλό σας μεσημέρι. Καλώς μου ήρθατε. Κυριακούλα σήμερα. Αααχ! Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χθεσινή μου απουσία και να ζητήσω συγγνώμη και από κάποιους άλλους τηλεθεατές για τη σημερινή μου παρουσία. Δεν θέλω να θεωρούμε δεδομένο ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι που μας βλέπουνε. Κάποιοι μπορεί να πουν “δεν καθόσουν σπίτι”.

Κυρίως σε αυτούς που όλη η παρέα σας λείψαμε και εγώ ευθύνομαι και ο οργανισμός κατέρρευσε.. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα χιλιάδες μηνύματα. Ειλικρινά με συγκινήσατε αβάσταχτα. Ευχαριστώ πολύ και το κανάλι και έδειξε το γλυκό και ανθρώπινο πρόσωπο που έχουμε ανάγκη από τον χώρο που δουλεύουμε. Η υγεία είναι πολύ βασικό πράγμα», είπε η Ναταλία Γερμανού.