Εντυπωσίασε ο Brad Pitt με το νέο look του στις Χρυσές Σφαίρες

Εντυπωσίασε ο Brad Pitt με το νέο look του στις Χρυσές Σφαίρες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα 80α Golden Globe στο ξενοδοχείο στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Ενώ μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά βραβεία, ήταν και ο Brad Pitt.

Συγκεκριμένα ο 59χρονος ηθοποιός μπορεί να μην πόζαρε στο κόκκινο χαλί, αλλά προσέλκυσε την προσοχή όταν βρέθηκε στην αίθουσα και κάθισε δίπλα στη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Babylon”, Margot Robbie.

Ανανεωμένος και φρεσκοκουρεμένος ο Brad Pitt έδειχνε χρόνια νεότερος με τα κοντά μαλλιά και μάλιστα θύμιζε έντονα το look του 1999.

Ωστόσο, η Quinta Brunson φώναξε από ενθουσιασμό όταν τον είδε στο κοινό, ενώ οι Austin Butler και Ke Huy Quan συμπεριέλαβαν το όνομά του στον λόγο τους.

Ο Pitt επέλεγε τον τελευταίο καιρό να έχει πιο μακριά μαλλιά, ενώ η αλλαγή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές του, που έσπευσαν να εκφράσουν τις εντυπώσεις τους στα social media.

Να πούμε πως ο ηθοποιός που φορούσε ένα κλασσικό μαύρο σμόκιν με παπιγιόν και χαμογελαστός πόζαρε στους φωτογραφικούς φακούς, σύμφωνα με τους πιο παρατηρητικούς φαίνεται πως είχε προχωρήσει σε πλαστική ανάπλαση δοντιών, ανανεώνοντας το χαμόγελό του.

Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2022, οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο Brad Pitt εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Bullet Train στο Λονδίνο, με σπασμένο δόντι. Πλέον, αυτό αποτελεί παρελθόν, όπως γράφει η Mirror.