Ενοχλημένη η Ελεονώρα Μελέτη με άρθρο για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της: «Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες»

Ενοχλημένη η Ελεονώρα Μελέτη με άρθρο για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της: «Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες»

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το Instagram επιλέγει πολλές φορές να εκφράζει τις απόψεις της, να διαφωνεί ή να συμφωνεί με όσα διαβάζει και να παίρνει θέσει σε ότι νιώθει να την προσβάλλει.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση της ξέσπασε με αφορμή ένα άρθρο που ανέβηκε και σχολίαζε την διαφορά ηλικίας της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

«Πολλά χρόνια μικρότερός της: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη», γράφει ο τίτλος του άρθρου και η Ελεονώρα τοποθετήθηκε και τόνισε πως τέτοια άρθρα προβάλλουν μισογύνικες και μισανθρωπιστικές απόψεις.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Ελάτε λίγο να μιλήσουμε για την ανακύκλωση. Παίρνουμε το σκουπίδι κ του δίνουμε κ πάλι ζωή, αυτή τη φορά δημιουργώντας από κάτι άχρηστο, κάτι καινούργιο κ χρήσιμο. Πάμε να κάνουμε ανακύλωση σε αυτό που διαβάζετε: παίρνουμε το σκουπίδι, στη προκειμένη τον τίτλο, κ δίνουμε κ πάλι ζωή δημιουργώντας κάτι κ καινούργιο κ χρήσιμο.

Πάμε να το κάνουμε. Αγαπητή συντάκτρια Κατερίνα, κρίμα για σένα. Κρίμα που είσαι γυναίκα κ βρήκες «είδηση» στο ότι μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη ( κ μάλιστα πολλλααααα χρόνια- ) από τον άντρα της. Δεν θα μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί είναι κρίμα καθώς είναι αυταπόδεικτο από το δημιούργημα σου πως ακόμα δεν είσαι έτοιμη σε κανένα επίπεδο, να αντιληφθείς.

Γενικά να αντιληφθείς. Είναι ωστόσο επικίνδυνο που με αυτή την περιορισμένη αντίληψη, σου δίνεται χώρος , θέση ευθύνης αλλά κ χρήματα για να εκφράζεις όχι μόνο μισογυνικες αλλά μισανθρωπιστικες απόψεις. Κρίμα για σένα «Κατερίνα» ακόμα κ αν είσαι άντρας. Για τους ίδιους λόγους.

Κρίμα που προσβάλεις εκατομμύρια γυναίκες που είχαν την τύχη να γνωρίσουν να ερωτευτούν κ να αγαπήσουν έναν άντρα νεότερο από εκείνες, αλλά είχαν κ τα κότσια να ακολόυθησαν τη καρδιά τους επιλέγοντας συνειδητά να προσπεράσουν ηλίθιους σαν κ εσένα που αποτελούν με την περιοριστική τους σκέψη εμπόδιο στην προσπάθεια που γίνεται από πολλούς για τη δημιουργία μια πιο ενωτικής κοινωνίας.

Κρίμα για τους αναγνώστες σου Κατερίνα, που γίνονται παραλήπτες της τοξικότητας σου. Δόξα τω θεω ωστόσο , στο σύνολο τους, απ ότι διάβασα στα σχόλια, σε καταδικάζουν, σε λυπούνται κ σε βρίζουν. Κρίμα για σένα Κατερίνα μου, γιατί εγώ αν είμαι από κάποιον «μεγαλύτερη» είμαι σίγουρα από σένα. Με τη διαφορά ότι εσυ δεν είσαι «μικρότερη» αλλά απλά «μικρή».

Κ κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια.Καλή συνέχεια! Κ καλή επιτυχία!».