Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»
σε μια βραδιά αφιερωμένη στο θέατρο και στον κινηματογράφο!

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Μαριέλλα Σαββίδου, τη Σαλίνα Γαβαλά, τον Αντώνη Λουδάρο και τον Μέμο Μπεγνή, σε μια βραδιά που ζωντανεύει τις καλύτερες μουσικές στιγμές του κινηματογράφου και του θεάτρου!

Η «βασίλισσα της νύχτας» Ζωζώ Σαπουντζάκη έρχεται στην εκπομπή και μας χαρίζει μαγικές στιγμές με το μοναδικό ταπεραμέντο της και το αστείρευτο κέφι της! Η αγαπημένη ηθοποιός, τραγουδίστρια και show woman τραγουδάει, χορεύει και μας ταξιδεύει σε εκείνη τη ρομαντική εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Στη συνέχεια θα απολαύσουμε την ταλαντούχα ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία ερμηνεύει τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.Τη σκυτάλη παίρνει η Μαριέλλα Σαββίδου με την αμερικανική δραματική ταινία «Cabaret». Με τη θετική της ενέργεια και το χιούμορ της ερμηνεύει κομμάτια που έχουν αφήσει ιστορία στον ξένο κινηματογράφο.

Η βραδιά συνεχίζεται με την εντυπωσιακή Σαλίνα Γαβαλά, η οποία συνδυάζει την αγάπη της για τη μουσική και την υποκριτική, με την υπέροχη βελούδινη φωνή της. Στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» μας χαρίζει τραγούδια από τον παλιό, αλλά και το νεότερο κινηματογράφο. Ο Αντώνης Λουδάρος συνεχίζει με κέφι και ζωντάνια να μας ταξιδεύει, μέσα από τα τραγούδια που ερμηνεύει, σε αξέχαστες σκηνές από αγαπημένες παλιές ελληνικές ταινίες. Ο Μέμος Μπεγνής και η Ζωζώ Σαπουντζάκη ερμηνεύουν ένα αγαπημένο τραγούδι από την ταινία «Καταραμένη ώρα». Ο Μέμος Μπεγνής μας προσφέρει απλόχερα με το χαμόγελό του και τη φωνή του, υπέροχες ερμηνείες.

Αυτή την Παρασκευή το ταλέντο που έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» είναι η Άντρεα Ιακωβίδου. Η Άντρεα είναι από τη Λευκωσία, είναι μόλις 19 ετών και έχει ξεκινήσει το τραγούδι από τα οχτώ της χρόνια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN.