Ένα παγωτό σκέτη πρόκληση στη σκηνή του The Masked Singer | Όσα θα δούμε απόψε

Ένα παγωτό σκέτη πρόκληση στη σκηνή του The Masked Singer | Όσα θα δούμε απόψε

ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΣΚΕΤΗ… ΠΡΟΚΛΗΣΗ

ΣΤΟ «THE MASKED SINGER»!

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΗΕ MASKED SINGER!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ DETECTIVES

Το καλοκαιράκι βρίσκεται προ των πυλών και το Σάββατο 21/5 στις 21.00 ο Σάκης Ρουβάς υποδέχεται ένα Παγωτό στη σκηνή του The Masked Singer! Αλήθεια ποια είναι η συνταγή για το τέλειο σπιτικό παγωτό; Η νέα Μάσκα δεν έχει κανένα πρόβλημα να την αποκαλύψει δηλώνοντας μάλιστα ότι ο χρόνος προετοιμασίας είναι μόλις 10 λεπτά!

Πριν όμως πάρουμε μία γεύση για το τι μπορεί να κάνει στη σκηνή του THE MASKED SINGER, το Παγωτό ξεκινά με ένα challenge!  Χρησιμοποιώντας μία Magic Eight Ball προκαλεί τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Θοδωρή Μαραντίνη να κάνουν τις ερωτήσεις τους!

Η Magic Eight Ball δίνει τις πιο αινιγματικές απαντήσεις και ξεσηκώνει τους Detectives. Ποιον θεωρεί καλύτερο στο μάντεμα; Σε ποιον βγάζει «γλώσσα» δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να κερδίσει;

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο έκτο επεισόδιο του The Masked Singer! Οι Men in Black να φέρνουν στο πλατό όσα παράγγειλαν ηλεκτρονικά οι Μάσκες για να βοηθήσουν το έργο των Detectives.

Τι αίσθηση προκαλούν οι αγορές τους; Υπάρχουν Μάσκες που ασχολούνται με τη γυμναστική, άλλες με τη διακόσμηση ή με τη φωτογραφία. Κάποιες Μάσκες όμως έρχονται με πιο… πικάντικη διάθεση. Ποια δηλώνει «Sorry Girls I’ m taken»; 

Για μία ακόμα φορά οι Μάσκες εντυπωσιάζουν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες στη σκηνή του The Masked Singer με απρόσμενες επιλογές τραγουδιών και συναρπαστικά performances που ξεσηκώνουν τους Detectives!

Στο τέλος της βραδιάς όμως, μία Μάσκα θα πρέπει να αποχωρήσει και αυτή τη φορά κανένας από τους Detectives δεν είναι έτοιμος για το πρόσωπο που θα αντικρύσει!

THE MASKED SINGER

Τα ονόματά τους… επτασφράγιστο μυστικό!

Social media
Facebook / Instagram / Twitter / TikTok

#MaskedSingerGR