Emily in Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν

Emily in Paris: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν

Η νέα σειρά Emily in Paris κυκλοφόρησε στο Netflix και έχει ήδη αποκτήσει κοινό που αγωνιά για τη συνέχεια.

Στην υπόθεση, η νεαρή Emily αφήνει το Σικάγο και ταξιδεύει στο Παρίσι, εξαιτίας μίας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας.

Η αποστολή της είναι να φέρει αμερικανικό αέρα σε μία γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ, ωστόσο η ίδια θα διαπιστώσει ότι δεν είναι τόσο εύκολο να συνηθίσει σε μία καινούρια ζωή.

Δέκα επεισόδια είναι λίγα, αλλά μην αγχώνεσαι διότι μπορεί να μην έχει ανανεωθεί επισήμως το συμβόλαιο του Emily in Paris για δεύτερη σεζόν, όμως το hype του είναι τέτοιο που σου δίνει αέρα αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας και κυρίως σιγουριάς ότι το Netflix δε χάνει τέτοια κελεπούρια. Λογικό.

Ο παραγωγός Darren Star ήδη «κελαηδάει» για όσα θα συμβούν προσεχώς, σα να γυρίζονται ήδη κι εμείς δεν αμφισβητούμε τον γκουρού χρόνια τώρα. «Στη δεύτερη σεζόν, θα έχει γίνει περισσότερο κομμάτι της βιομηχανίας στην οποία ζει και εργάζεται. Θα μοιάζει περισσότερο με κανονική κάτοικο της πόλης. Θα είναι περισσότερο προσγειωμένη. Χτίζει τη ζωή της εκεί», αποκάλυψε στο OprahMag.com.

Με το σκεπτικό της δημιουργίας νέων επεισοδίων, σύμφωνη είναι και η Collins που συνυπογράφει την παραγωγή τους και που έχει δει τις μετοχές της να εκτοξεύονται ως η διάδοχος της Carrie Bradshaw, στην πιο τσαχπίνικη εκδοχή της. «Θα λάτρευα το ενδεχόμενο να μπορώ να επιστρέψω στο Παρίσι και να κάνω μία ακόμη σεζόν», ανέφερε στο Vanity Fair, γνωρίζοντας πως όλα τα σχέδια πάνε πίσω εξαιτίας της πανδημίας, πόσω μάλλον όταν τα γυρίσματα της πρώτης έγιναν αποκλειστικά στο Παρίσι με γαλλικό συνεργείο.

«Υπήρχαν τόσες καταστάσεις και ήμασταν του τύπου “Εντάξει, σημείωσέ το αυτό. Θα συμβεί στη δεύτερη σεζόν.” Επίσης, υπήρχαν ένα σωρό εμπειρίες και ήμασταν του στυλ “Πηγαίνει η Emily στο εξωτερικό; Πιστεύεις ότι παίρνει η Emily το Eurostar και πηγαίνει στο Βέλγιο ή πάει στο Λονδίνο;” Θα είχε τόση πλάκα! Κι εγώ ήμουν του στυλ “Darren, υπάρχουν τόσες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις διεθνώς όταν είσαι εδώ”», επεσήμανε η Collins στο Vanity Fair.

Κατά τα λεγόμενα του Darren Star πάντως, το μόνο σίγουρο πάντως είναι, ότι στη συνέχεια θα ξεδιπλωθούν περισσότερες πτυχές των χαρακτήρων της σειράς. «Έχουμε ένα σπουδαίο κόσμο χαρακτήρων που έχουμε δημιουργήσει. Θα ήθελα να εξερευνήσουμε τόσο περισσότερο το καστ των συμπρωταγωνιστών, όπως η Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), η οποία παίζει το αφεντικό της Emily. Νομίζω ότι απλώς ξύσαμε την επιφάνεια του ποια είναι και τι της κάνει κλικ.

Σίγουρα έχω πάρα πολλές σκέψεις σχετικά με το πού θα ήθελα να δω τα πράγματα να πηγαίνουν και ξέρω ότι υπάρχει πολλή ιστορία για να ειπωθεί… Δεν πιστεύω ότι, ως Αμερικανός, μπορείς να είσαι σα στο σπίτι σου στο Παρίσι. Στο πλαίσιο της δεύτερης σεζόν, υπάρχουν σαφέστατα πολλοί δρόμοι για να ακολουθήσουμε», τόνισε στο Vanity Fair για να προσθέσει ότι θα χορτάσουμε και τη Mindy.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η κολλητή της Emily, μετακόμισε στο δικό της διαμέρισμα λόγω ανωτέρας βίας, οπότε εύλογα θα διευρυνθεί η διάρκεια του ρόλου της στο μέλλον, ενδεχομένως και με κάποιες προστριβές.

Η Ashley Park στο OprahMag.com αποκάλυψε πως νιώθει πάρα πολύ έτοιμη να ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού στη σειρά. «Ξέρω ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια. Εμπιστεύομαι ό,τι έχει σχεδιαστεί. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον θα είχε πλάκα! Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η φιλία μου με την Emily», σημείωσε.

Αναφορικά τώρα, με το καυτό σημείο της σειράς, που δεν είναι άλλο από τη σχέση της Emily με τον Gabriel ή αλλιώς Lucas Bravo, το αντικείμενο του πόθου της ίσως ήδη να μας έχει δώσει ένα ενδιαφέρον στοιχείο.

«Η Camille είναι πολύ δυνατή και ξέρει τι θέλει. Έχουμε καταφέρει να δούμε μόνο την καλή της πλευρά, οπότε υποθέτω ότι μία άλλη μπορεί να “εκραγεί” όταν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Οπωσδήποτε έχει μερικά “πυρομαχικά”… αλλά θα μπορούσαν να στοχεύσουν και στους δύο. Τα πράγματα μπορεί να πάνε σε διαφορετική κατεύθυνση», δήλωσε στο Metro.