Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:40

Δευτέρα 10/1/22
Επεισόδιο 1007

Μετά από τον καυγά με την Παρλά, η Χουμεϊρά έχει μια νευρική κρίση και ο Λεβέντ θέλει να τη βοηθήσει αλλά δεν είναι εύκολο.  Ο Κερέμ νιώθει παγιδευμένος και προβληματισμένος εξαιτίας του επικείμενου γάμου του με την Παρλά.  Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ τον προειδοποιούν πως είναι μια λανθασμένη απόφασή αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη καθώς θεωρεί πως δεν είναι σωστό.

Η Ασλί βλέπει τις προσκλήσεις για τον γάμο του Κερέμ με την Παρλά, τις οποίες η Παρλά έχει αφήσει εσκεμμένα, και νιώθει απογοήτευση.  Ο Κερέμ βλέπει στις εφημερίδες την είδηση, που αφορά την οικογένειά του και γίνεται έξαλλος.

Και η Χουμεϊρά μένει έκπληκτη από αυτά που διαβάζει.  Ο Εμιρχάν επιδεικνύει έναν άσχημο χαρακτήρα εξαιτίας της απουσίας του Σαφάκ από τη ζωή του. Η Αλέβ και η Λεμάν από την άλλη είναι πολύ χαρούμενες με την απόφαση του Σαφάκ να μη φύγει…

Τρίτη 11/1/22
Επεισόδιο 1008

Η Αλέβ και η Λεμάν παρατηρούν πως ο Σαφάκ είναι λυπημένος και πιστεύουν πως η Ζουλιντέ ευθύνεται για αυτό. Παρόλαυτα, η Λεμάν είναι ευχαριστημένη που ο γιος της, αν και δυστυχισμένος, είναι κοντά της και μακριά από τη Ζουλιντέ.  Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν πως οι υποτροφίες δεν έχουν πληρωθεί, με αποτέλεσμα τα άσχημα νέα να έχουν ανακοινωθεί στις εφημερίδες.

Και οι δύο κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην μάθει τίποτα η Ματσιντέ και αναστατωθεί.  Τα νέα προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και στην εταιρία. Ο Κερέμ πιστεύει πως όλο αυτό είναι δουλειά της Ράνα αλλά εκείνη το αρνείται. Η Ματσιντέ βλέπει τα άσχημα νέα στις εφημερίδες και λιποθυμάει. Η Κιγιμέτ χαίρεται για την κακή κατάσταση της αδελφής της. Η Χουμεϊρά δεν πείθεται από τη στάση της Ράνα και είναι σίγουρη πως εκείνη έδωσε την είδηση στις εφημερίδες…

Τετάρτη 12/1/22
Επεισόδιο 1009 

Ο Κερέμ στέλνει στις εφημερίδες μια δήλωση επανόρθωσης για να διορθωθεί η κατάσταση αλλά αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση της Ματσιντέ, η οποία έχει ταραχθεί πολύ.  Ο Κερέμ είναι σίγουρος ότι η Ράνα ευθύνεται για ό,τι συνέβη και εκείνη του λέει πως θα έπρεπε να ψάχνει κάτω από τη μύτη του τους εχθρούς του.  Η Ασλί και ο Κερέμ νιώθουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο αλλά κανείς δεν τολμάει να μιλήσει. Η αλαζονική συμπεριφορά της Παρλά ενοχλεί όλη την οικογένεια Χακτανίρ αλλά ο Κερέμ δεν αντιδρά.

Ο Τσαγκλάρ εμφανίζεται όμως ξανά και απειλεί την Παρλά πως θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Κερέμ για το κόλπο, που χρησιμοποίησε για να τον αναγκάσει να την παντρευτεί. Η Λεμάν και η Αλέβ σχεδιάζουν τη μέρα που θα γίνουν επίσημα νύφη και πεθερά, χωρίς ο Σαφάκ να έχει την παραμικρή ιδέα για όλα αυτά…

Πέμπτη 13/1/22
Επεισόδιο 1010 

Ο Τσαγκλάρ εκβιάζει την Παρλά με ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που έχει στη διάθεσή του. Της ζητάει χρήματα. Η Χουμεϊρά τους βλέπει να μιλάνε. Η Μελέκ μιλάει στη Ματσιντέ για την Ασλί και για το πόσο τις βοήθησε.  Η Αλέβ και η Λεμάν πίνουν καφέ και συμφωνούν πως δεν θέλουν να δουν ξανά κοντά στον Σαφάκ τη Ζουλιντέ.

Η Παρλά δεν ξέρει τι να κάνει με τον Τσαγκλάρ και τις απειλές του και αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στην Κιγιμέτ.  Η Κιγιμέτ συμφωνεί να τη βοηθήσει.  Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ κοιτιούνται από μακριά αλλά δεν μιλάνε. Η Αλέβ λέει στη Ζουλιντέ να μείνει μακριά από τον Σαφάκ ώστε να του δώσει χρόνο και χώρο να σκεφθεί αλλά στην πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια, τα οποία και μοιράζεται με τη Λεμάν.  Η Ματσιντέ πηγαίνει στην κουζίνα αλλά νιώθει άρρωστη. Η Κιγιμέτ την παρακολουθεί κρυφά και χαίρεται, που τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Ζουλιντέ τηλεφωνεί στον Σαφάκ και του ζητάει να συναντηθούν.

Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στον Μαχίρ και του ζητάει να ασχοληθεί με το πρόβλημα της Παρλά.  Η Μπιρτσέ, ο Ακίν και η Ασλί τρώνε μαζί αλλά η Ασλί είναι λυπημένη. Η Κιγιμέτ λέει στην Παρλά πως πρέπει να κάνει έναν γάμο έκπληξη με τον Κερέμ.  Οι άντρες του Μαχίρ απειλούν τον Τσαγκλάρ με ένα όπλο και του παίρνουν το κινητό του. Η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ αλλά εκείνος δεν εμφανίζεται..

Παρασκευή 14/1/22
Επεισόδιο 1011

Η Παρλά κάνει σχέδια με την Κιγιμέτ για να πείσουν τον Κερέμ να την παντρευτεί αμέσως. Ο Κερέμ κάνει μια βόλτα και συναντάει τυχαία την Ασλί έξω από μια καφετέρια. Αποφασίζουν να πιουν έναν καφέ μαζί. Τα αισθήματά τους είναι έντονα αλλά κανείς δεν τολμάει να πει κάτι, μιας και ο γάμος του Κερέμ και της Παρλά είναι θέμα ημερών.

Στην ίδια καφετέρια η Ζουλιντέ περιμένει τον Σαφάκ.  Ο Σαφάκ είναι σε δίλημμα για το αν πρέπει να συναντήσει τη Ζουλιντέ. Τελικά αποφασίζει να μείνει σπίτι του. Στην καφετέρια, η Ζουλιντέ απογοητεύεται και φεύγει. Πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ και κυριολεκτικά τον ικετεύει να την ακούσει. Όμως ο Σαφάκ είναι πληγωμένος και της κλείνει την πόρτα. Η Ζουλιντέ νιώθει απόγνωση. Η Ασλί φεύγει από την καφετέρια και επιστρέφει στο γραφείο και η Παρλά συναντάει τον Κερέμ. Η Παρλά τον πείθει να παντρευτούν αμέσως.

Ο Κερέμ δεν μπορεί πια να αποφύγει κάτι που έτσι και αλλιώς θα γίνει και συμφωνεί να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα στο δημαρχείο.  Η ανακοίνωση του ξαφνικού γάμου αναστατώνει τη Χουμεϊρά, η οποία διαφωνεί έντονα ενώ η Ματσιντέ και η Μελέκ δεν ενθουσιάζονται με τα νέα.  Ο Κερέμ νιώθει δυστυχισμένος και απελπισμένος αλλά δεν βλέπει τρόπο να γλυτώσει από αυτό τον γάμο. Η Ασλί μαθαίνει τα νέα για τον γάμο του Κερέμ από τη Μελέκ…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/press-room/