Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:40

Δευτέρα 21/6
Επεισόδιο 866

Η Μελέκ είναι σίγουρη ότι η κόρη της ζει και εύχεται να μην είχε χάσει την αφίσα με τη φωτογραφία της. Ένας εργάτης από την αποθήκη της εταιρίας, πηγαίνει κάποιες αφίσες με την Ελίφ, που δεν κάηκαν, στην έπαυλη και τις παραδίδει στη μικρή για να τις δώσει στον Κερέμ. Η Γιλντίζ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και της λέει πως η μέση της δεν της επιτρέπει να δουλέψει ακόμα. Η Βιλντάν δεν χαίρεται καθόλου με τα νέα και παραπονιέται πως κάνει πια τα πάντα μόνη της στην έπαυλη. Η Γιλντίζ μιλάει και με τη Ματσιντέ και της ζητάει να βγει στη σύνταξη και να μείνει μόνιμα στο χωριό της.

Μια νέα βοηθός είναι πια απαραίτητη στο σπίτι. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Βιλντάν να καλέσει τη Σερσέ (Μελέκ) καθώς σκέφτεται πως μπορεί να μείνει μαζί τους στο σπίτι και να αντικαταστήσει τη Γιλντίζ.  Η Μελέκ νιώθει άσχημα γιατί σκέφτεται πως δεν μπορεί να ζήσει εις βάρος της Ζουλιντέ για την υπόλοιπη ζωή της. Θέλει να δουλέψει. Η Ζουλιντέ όμως θέλει να την προστατέψει γιατί πιστεύει πως το να δουλέψει είναι επικίνδυνο για εκείνη. Η Μελέκ όμως θέλει να δουλέψει και να ψάξει για την κόρη της.  Η Ζουλιντέ υποχωρει αλλά υπό ένα όρο, να δουλέψει κάπου, που θα είναι ασφαλής.

Η Βιλντάν μαθαίνει πως η Ελίφ έχει κάποιες αφίσες, που δεν καταστράφηκαν και εκείνη της λέει πως τις άφησε στο σαλόνι για να τις πάρει ο Κερέμ. Κρατάει όμως μια αφίσα και η Βιλντάν το ανακαλύπτει.  Πιστεύει πως η Ελίφ θέλει να γίνει διάσημη και για αυτό την κράτησε.  Ο Μουσταφά έρχεται στην έπαυλη και λέει στη Ματσιντέ πως παρακολουθώντας τον Ταρίκ ανακάλυψε κάτι ενδιαφέρον. Ο Ταρίκ αναζητά και εκείνος τη Μελέκ. Η Ματσιντέ σκέφτεται πως αυτά είναι καλά νέα γιατί σημαίνει πως ούτε ο Ταρίκ ξέρει που βρίσκεται η Μελέκ.

Η Βιλντάν καλεί τη Ζουλιντέ και της λέει πως χρειάζεται τη Σερσέ για να της προσφέρει μόνιμη δουλειά στην έπαυλη. Η Μελέκ ενθουσιάζεται αλλά η Ζουλιντέ είναι προβληματισμένη. Ο Μουστάφα είναι με τη Ματσιντέ όταν έρχεται η Βιλντάν και την ενημερώνει πως η Σερσέ θα έρθει για δουλειά. Ο Μουσταφά ακούει το όνομα αυτό για πρώτη φορά.  Η Ελίφ σκέφτεται πως αν κρεμάσει σε διάφορα μέρη τις αφίσες της ίσως τη βρει η μητέρα της. Το βράδυ το σκάει μαζί με τις αφίσες. Το επόμενο πρωί η Μελέκ πηγαίνει στην έπαυλη…

Τρίτη 22/6
Επεισόδιο 867

Η Βιλντάν υποδέχεται τη Σερσέ και είναι χαρούμενη επειδή πλέον θα έχει βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού.  Η Ελίφ κοιμάται στην παραλία. Πέρασε έξω όλο το βράδυ αφήνοντας τις αφίσες της σε διάφορα μέρη, ελπίζοντας πως έτσι θα τις δει η μητέρα της και θα την αναζητήσει. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και ρωτάει τη Βιλντάν σχετικά με τον Κερέμ.  Η Βιλντάν της λέει πως ο Κερέμ κοιμάται και η Παρλά της ζητάει να τον ξυπνήσει.

Ο Κερέμ οδηγεί τη Σουρεγιά στο δωμάτιο του, όπου της έχει ετοιμάσει πρωινό στο μπαλκόνι. Η Παρλά πιστεύει πως θα βρει τρόπο να βάλει τέλος στη σχέση, που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά.  Η Βιλντάν δείχνει στη Σερσέ το κελάρι με τα τρόφιμα και της ζητάει να τακτοποιήσει εκεί το χώρο.  Η Ελίφ συνεχίζει να κρεμάει παντού τις αφίσες της.

Η Ματσιντέ καλεί τον Μουσταφά στην έπαυλη για να του μιλήσει.  Η Βιλντάν πηγαίνει να δει την Ελίφ στο δωμάτιο της αλλά η Παρλά της ζητάει να μιλήσουν, πριν το κάνει. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ και τον βλέπει να παίρνει πρωινό με τη Σουρεγιά.

Όταν το λέει στην Παρλά εκείνη γίνεται έξαλλη και κατευθύνεται αμέσως στο δωμάτιο του Κερέμ.  Ο Κερέμ λέει στη  Σουρεγιά ότι έχει άλλη μια έκπληξη για εκείνη και θέλει να την πάρει κάπου μετά το πρωινό. Πριν προλάβει όμως να πει περισσότερα, έρχεται η Παρλά.  Η παρουσία της ενοχλεί τον Κερέμ και τη Σουρεγιά αλλά παραμένουν ευγενικοί μαζί της.  Η Παρλά λέει πως ο άντρας, που την παρενόχλησε στο εστιατόριο, συνεχίζει να της τηλεφωνεί. Η Ελίφ κρεμάει μια αφίσα της κοντά στο μαγαζί, που πήγαινε παλιά με τη μητέρα της. Ο ιδιοκτήτης τη βλέπει…

Τετάρτη 23/6
Επεισόδιο 868

Η Μελέκ σερβίρει στη Ματσιντέ τον καφέ της. Η Ματσιντέ τη ρωτάει πως είναι η πρώτη της μέρα στη δουλειά και μετά η Μελέκ φεύγει πριν τη δει ο Μουσταφά, που έρχεται.  Η Ματσιντέ ζητάει από τον Μουσταφά να νοικιάσει ένα σπίτι εκεί που έμενε η Μελέκ και του εξηγεί το σχέδιο της. Η Βιλντάν ανακαλύπτει πως η Ελίφ δεν είναι στο κρεββάτι της.

Η Παρλά συνεχίζει να μιλάει για το αγόρι, που της επιτέθηκε στο εστιατόριο και λέει πως συνεχίζει να την παρενοχλεί τηλεφωνικά.  Με τα ψεύτικα δάκρυα της καταστρέφει τη μέρα του Κερέμ και της Σουρεγιά. Η Βιλντάν είναι έξαλλη γιατί δεν μπορεί να βρει πουθενά την Ελίφ.  Σκέφτεται τότε πως ίσως η Ελίφ πήγε να κρεμάσει τις αφίσες της για να τη βρει η μητέρα της. Ζητάει άδεια να βγει έξω με μια δικαιολογία, ώστε να ψάξει να βρει την Ελίφ.

Η Ελίφ επιστρέφει στην έπαυλη την ώρα, που φεύγει η Μελέκ. Η Ελίφ τη βλέπει και θέλει να τρέξει προς το μέρος της αλλά τη βλέπει η Βιλντάν και την αρπάζει από το χέρι. Η Ελίφ φωνάζει τη μητέρα της αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και της λέει πως πρέπει να το πάρει απόφαση ότι η μητέρα της έχει πεθάνει.  Η Ελίφ νιώθει απαίσια γιατί πιστεύει πως αυτή που είδε ήταν η μητέρα της. Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη με την Ελίφ και τη μαλώνει.  Η Χουμεϊρά βλέπει την Παρλά και τώρα ο Κερέμ βρίσκει την ευκαιρία, που έψαχνε, για να φύγει. Ζητάει από τη Χουμεϊρά να κάνει παρέα στην Παρλά και εκείνος φεύγει με τη Σουρεγιά.

Οι δύο νέοι πηγαίνουν βόλτα και ο Κερέμ χαρίζει στη Σουρεγιά ένα βραχιόλι, που ήξερε ότι της άρεσε. Η Σουρεγιά είναι πολύ χαρούμενη. Η Χουμεϊρά και η Παρλά είναι μόνες τους στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά επαινεί τη Σουρεγιά και η Παρλά εκνευρίζεται.  Ο Κερέμ και η Σουρεγιά πηγαίνουν στο μαγαζί με τα ψάρια στην παραλία και βλέπουν κρεμασμένη την αφίσα της Ελίφ. Ο ιδιοκτήτης τους λέει πως την έβαλε το κορίτσι της αφίσας το πρωί…

Πέμπτη 24/6
Επεισόδιο 869

Η Ελίφ ελπίζει πως η μητέρα της θα δει κάποια αφίσα της και θα την αναζητήσει. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά έχουν βρει μια αφίσα και αναρωτιούνται που τη βρήκε η Ελίφ. Η Σουρεγιά όμως σκέφτεται με ποιον τρόπο η μικρή έφυγε από την έπαυλη και έφτασε μέχρι εκεί κινδυνεύοντας. Ο Εμιρχάν είναι εξαντλημένος και ο Σαφάκ τον ρωτάει τι συμβαίνει. Η Ιντζί του λέει πως ο φίλος της δεν κοιμάται γιατί φοβάται τον κλέφτη της γειτονιάς.

Η Βιλντάν τιμωρεί την Ελίφ για τη συμπεριφορά της και τη βάζει να κάνει δουλειές. Ο Σαφάκ μιλάει με τη Ζουλιντέ για τον Εμιρχάν και τη δυσκολία του να συγκεντρωθεί στο μάθημα. Η Ζουλιντέ υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κάνει να ξεπεράσει το φόβο του.  Ο Σαφάκ της λέει πως θα ήταν χαρά του να βοηθήσει.  Η Ζουλιντέ συγκινείται από το ενδιαφέρον του Σαφάκ για τον Εμιρχάν. Ο Κερέμ τα βάζει με τη Βιλντάν για τον τρόπο που φροντίζει την Ελίφ. Η Βιλντάν επιμένει πως όλη τη μέρα η Ελίφ ήταν στο σπίτι.

Ο Κερέμ της λέει πως θέλει να μιλήσει στην Ελίφ. Η Βιλντάν δεν έχει επιλογή αλλά λέει στην Ελίφ να πει ψέματα. Ο Κερέμ ρωτάει την Ελίφ για ποιο λόγο κρέμασε τις αφίσες της. Η Ελίφ του λέει ψέματα πως το έκανε για να γίνει διάσημη. Ο Κερέμ ζητάει συγνώμη από την Ελίφ επειδή την απογοήτευσε, με όσα έγιναν.

Η Μελέκ ετοιμάζει μια ζακέτα για τα γενέθλια της Ιντζί, που είναι την επόμενη μέρα.  Ο Εμιρχάν θέλει να κοιμηθεί με τη μητέρα του επειδή φοβάται τους κλέφτες και επειδή δεν υπάρχει ένας άντρας στο σπίτι για να τους προστατέψει. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ανάγκη ένα ανδρικό πρότυπο…

Παρασκευή 25/6
Επεισόδιο 870

Η Αλέβ έχει βάλει στόχο να παντρευτεί τον Σαφάκ και κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει αλλά ο Σαφάκ είναι αδιάφορος απέναντί της.  Η Αλέβ έχει καταλάβει πως ο Σαφάκ έχει κάποια άλλη στο μυαλό του και θέλει να μάθει ποια είναι.  Είναι τα γενέθλια της Ιντζί και η Ζουλιντέ με τη Μελέκ ετοιμάζουν την τούρτα γιατί θα της κάνουν ένα πάρτι – έκπληξη. Η Αλέβ και η Λεμάν πηγαίνουν στην αγορά. Η Αλέβ δεν χαίρεται καθόλου γιατί είναι μακριά και θα κουραστεί.

Ο Βεϊσέλ τις βλέπει και τις προσκαλεί στο πάρτι. Η Αλέβ θέλει να πάει αλλά η Λεμάν αρνείται και του ζητάει να μην κάνουν φασαρία.  Η Αλέβ βλέπει τη Ζουλιντέ και τη Μελέκ στο μαγαζί και σκέφτεται πως μία από αυτές τις γυναίκες μπορεί να είναι η αγαπημένη του Σαφάκ. Σκέφτεται πως αν πάει στο πάρτι μπορεί να ανακαλύψει κάτι.  Έτσι καταφέρνει να πείσει τη Λεμάν να πάνε τελικά.  Ο Εμιρχάν ζηλεύει το πάρτι της φίλης του επειδή εκείνος τα δικά του γενέθλια τα γιόρτασε μόνο με τη μητέρα του και βγαίνει από το μαγαζί.

Η Ζουλιντέ τον αναζητεί. Ο Σαφάκ τον βρίσκει πριν από εκείνη και τον συνοδεύει στο μαγαζί. Η Ζουλιντέ τους βλέπει να έρχονται και πηγαίνει κοντά τους. Η Αλέβ βλέπει τη σκηνή και καταλαβαίνει πως η Ζουλιντέ είναι η γυναίκα, που έχει κλέψει την καρδιά του Σαφάκ. Η Αλέβ αποφασίζει να γίνει φίλη με τη Ζουλιντέ. Η Βιλντάν ενημερώνει την Παρλά πως ο Κερέμ και η Σουρεγιά θα πάνε μαζί στην εταιρία…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/pressroom/