Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF

Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:40

Δευτέρα 14/6
Επεισόδιο 861

Η Ματσιντέ έχει μάθει πια την αλήθεια για τη φωτιά και νιώθει άσχημα.  Η Βιλντάν και η Χουμεϊρά τη συνοδεύουν στο δωμάτιο της και η Ράνα μένει μόνη της.  Η Βιλντάν επιστρέφει και λέει στη Ράνα πως η Χουμεϊρά θα μείνει στο πλευρό της μητέρας της, οπότε με έναν ευγενικό τρόπο ουσιαστικά της λέει πως πρέπει να φύγει. Η Ράνα το καταλαβαίνει και φεύγει αλλά τώρα η  Βιλντάν έχει μπει στο στόχαστρο της.  Υποψιάζεται πως η Βιλντάν κρύβει κάτι.

Η Χουμεϊρά καλεί τον Κερέμ και του εξηγεί πως η μητέρα τους έμαθε την αλήθεια.  Ο Ταρίκ μαθαίνει πως η Ράνα ήταν αυτή που έκανε την αποκάλυψη και δεν καταλαβαίνει τι  προσπαθεί να κάνει.  Η Ράνα ξέρει πως ο Ταρίκ προσελάβε κάποιον να βάλει τη φωτιά εξαιτίας της Ελίφ και η Ματσιντέ δεν είχε ιδέα για την πραγματική ζημιά, που υπέστη η εταιρία.  Η Ράνα σκέφτεται πόσο σοκαρίστηκε η Ματσιντέ από τα νέα και αυτό σημαίνει πως ίσως ακόμα και να πέθαινε αν μάθαινε ότι το έκανε ο Ταρίκ και ο λόγος ήταν η Ελίφ.

Η Ράνα συναντάει τον Τζεμ και του λέει την ιστορία. Ο Κερέμ εξηγεί στη μητέρα του πως της έκρυψαν την αλήθεια για να την προστατεύσουν.  Η Ματσιντέ του εξηγεί πως αναστατώθηκε όχι μόνο επειδή έχασαν τόσα χρήματα αλλά επειδή τα παιδιά της είπαν ψέματα.  Η καρδιά της μαλακώνει όταν ο Κερέμ της εξηγεί πως έκρυψε την αλήθεια γιατί νοιάζεται για την υγεία της και γιατί ήταν ο ίδιος απογοητευμένος από τον εαυτό του.  Σκέφτεται πως ο πατέρας του δούλεψε τόσο σκληρά για όλα και εκείνος τα κατέστρεψε.  Η Ράνα σκέφτεται πως για να έκαψε τις αφίσες της Ελίφ ο Ταρίκ θέλει μάλλον να την κρατάει κρυμμένη.

Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει και γίνεται έξαλλος.   Η Βιλντάν έχει πολλές δουλειές και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Σερσέ για να έρθει να τη βοηθήσει.  Η Ελίφ θυμάται όταν ήταν μαζί με τη μητέρα της ευτυχισμένη.  Ο Ταρίκ επιμένει να τηλεφωνεί στη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει.  Ο Τζεμ την προειδοποιεί να είναι προσεχτική.  Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και της μιλάει αυστηρά. Τα λόγια του την κάνουν έξαλλη. Την αρπάζει από το χέρι και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από την έπαυλη. Αρχίζουν να τσακώνονται και ο Ταρίκ τη χτυπάει. Η Ράνα πέφτει στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της…

Τρίτη 15/6
Επεισόδιο 862

Η Ράνα έχει χάσει τις αισθήσεις της μετά το χτύπημα του Ταρίκ. Εκείνος δεν ξέρει αν είναι ζωντανή. Ο Τζεμ έρχεται και ο Ταρίκ κρύβεται στην κρεββατοκάμαρα.  Ο Τζεμ μεταφέρει τη Ράνα στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ φεύγει κρυφά από το σπίτι. Επιστρέφει στην έπαυλη τρομαγμένος και δεν μιλάει σε κανέναν.  Η Βιλντάν καταλαβαίνει αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά μαζί του.Ο Τζεμ επιστρέφει με τη Ράνα στο σπίτι της και είναι καλά.

Του λέει πως έχασε την ισορροπία της και έπεσε αλλά ο Τζεμ δεν την πιστεύει.  Της κάνει περισσότερες ερωτήσεις και τελικά η Ράνα λέει την αλήθεια.  Ο Τζεμ γίνεται έξαλλος επειδή ο Ταρίκ την άφησε αναίσθητη και έφυγε. Η Ράνα του λέει πως δεν τη νοιάζει αυτό και ξέρει πως ο Ταρίκ την αγαπάει ακόμα.  Τα λόγια της τον θυμώνουν ακόμα περισσότερο.  Η Βιλντάν παρατηρεί τον Κερέμ και τη Σουρεγιά και καταλαβαίνει πως κάτι όμορφο και βαθύ γεννιέται ανάμεσά τους.  Πιστεύει πως η Παρλά δεν έχει πια καμία ελπίδα να κερδίσει τον Κερέμ γιατί η καρδιά του ανήκει στη Σουρεγιά.

Στη συνέχεια η Βιλντάν νιώθει ζήλια  επειδή η Σουρεγιά θα κάνει έναν πλούσιο γάμο και θα ζει άνετα. Η Παρλά επισκέπτεται την έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά λέγοντας πως τους φέρνει κακή τύχη.  Η Ματσιντέ θυμώνει μαζί της αλλά επειδή σέβεται την καλεσμένη της δεν μιλάει. Όμως δεν της αρέσει καθόλου ο τρόπος που εκφράζεται η Παρλά.  Φωνάζουν τη Βιλντάν για να τους φέρει τσαϊ αλλά δεν τις ακούει.

Η Παρλά πηγαίνει στην κουζίνα αλλά δεν τη βρίσκει. Όταν εμφανίζεται η Βιλντάν, η Παρλά της μιλάει άσχημα και εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να την ενοχλήσει.  Της λέει πως δεν την άκουσε γιατί ήταν στον κήπο και μάζευε τα ποτήρια από το χθεσινό βράδυ, που ο Κερέμ και η Σουρεγιά έβλεπαν μαζί τα αστέρια.  Τα λόγια της τρελαίνουν από θυμό και ζήλια την Παρλά. Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για τα πράγματα που αγόρασε για το μωρό της αλλά εκείνη δεν ενδιαφέρεται και το μόνο που σκέφτεται είναι η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά…

Τετάρτη 16/6
Επεισόδιο 863

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά μαγειρεύουν μαζί και η Παρλά τους παρακολουθεί κρυμμένη πίσω από την πόρτα της κουζίνας.  Δεν αντέχει να τους βλέπει μαζί να διασκεδάζουν.  Ο Ταρίκ είναι στην εταιρία αλλά η Ράνα δεν έχει δώσει ακόμα σημάδια ζωής. Ανησυχεί και αποφασίζει να την επισκεφθεί. Όταν φτάνει στο ασανσέρ όμως βλέπει μπροστά του τη Ράνα. Ο Ταρίκ της εξηγεί για ποιο λόγο την άφησε αναίσθητη.

Η Ράνα δείχνει να πείθεται από τις εξηγήσεις του αλλά δεν είναι σίγουρη. Έχει όμως καταστρώσει ένα σχέδιο για να μάθει αν ο Ταρίκ την αγαπάει ακόμα.  Η Αλέβ θέλει να αγοράσει κάτι αλλά επειδή δεν γνωρίζει την πόλη ζητάει από τον Σαφάκ να τη συνοδεύσει και εκείνος το κάνει απρόθυμα, μόνο και μόνο για να μην φανεί αγενής στην καλεσμένη τους.  Η Παρλά προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά.

Δωροδοκεί τη Βιλντά για να πάρει σχετικές πληροφορίες.  Η Βιλντάν της λέει πως είναι πολύ κοντά και δεν θα εκπλαγεί αν σε λίγους μήνες ανακοινώσουν ότι παντρεύονται.  Αυτό είναι μεγάλο σοκ για την Παρλά και θέλει να τους χωρίσει με κάθε τρόπο.  Η Σουρεγιά με την Ελίφ ετοιμάζουν πρωινό και με τη βοήθεια του Γιουνούς και της Μπιρτσέ προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι του Κερέμ και να του δείξουν πως είναι στο πλευρό του.

Ο Κερέμ νιώθει τυχερός και δυνατός που έχει τέτοιους φίλους. Η Ματσιντέ τους βλέπει και χαίρεται που ο γιος της έχει τέτοιους σπουδαίους φίλους.  Η Ματσιντέ λέει στη Χουμεϊερά πως η Σουρεγιά είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, σαν τη μητέρα της. Η Ζουλιντέ βλέπει τον Σαφάκ μαζί με την Αλέβ και ζηλεύει…

Πέμπτη 17/6
Επεισόδιο 864

Η Παρλά τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να μάθει τι κάνουν ο Κερέμ και η Σουρεγιά και εκείνη της δίνει λεπτομέρειες. Η Παρλά φτάνει στην έπαυλη θυμωμένη. Θέλει να δει τον Κερέμ και να κάνει κάτι για να σταματήσει τη σχέση του με τη Σουρεγιά αλλά δεν έχει κάποιο σχέδιο. Η Βιλντάν την ενημερώνει ότι ο Κερέμ έχει βγει για φαγητό με τη Σουρεγιά, τον Γιουνούς και τη Μπιρτσέ. Η Παρλά θέλει να μάθει που ακριβώς έχουν πάει αλλά εμφανίζεται η Χουμεϊρά και εκείνη της λέει πως ήρθε για να τη δει.

Η Βιλντάν εντυπωσιάζεται από το πόσο εύκολα λέει ψέματα η Παρλά.  Ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε ένα εστιατόριο. Ο Γιουνούς δεν είναι ευχαριστημένος με το μενού και όλοι αρχίζουν να τον πειράζουν. Η Σουρεγιά κρατάει το χέρι του Κερέμ χωρίς να το καταλάβει και είναι φανερό πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.  Η Μπιρτσέ το βλέπει ξεκάθαρα και κάνει και ένα σχετικό αστείο. Η Χουμεϊρά μιλάει για την εγκυμοσύνη της και η Παρλά προσπαθεί να αλλάξει την κουβέντα και καταφέρνει να μάθει σε ποιο εστιατόριο είναι ο Κερέμ.  Αμέσως βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει από την έπαυλη.

Ο Σαφάκ επιστρέφει από τα ψώνια με την Αλέβ και η Ζουλιντέ τους βλέπει μαζί και δεν χαίρεται καθόλου. Νιώθει απαίσια γιατί φαίνεται πως ο Σαφάκ έχει αρχίσει να βλέπει κάποια άλλη.  Η Παρλά εμφανίζεται στο εστιατόριο, που βρίσκονται ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ με ένα σχέδιο. Το σχέδιο της πετυχαίνει και καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή του Κερέμ όταν δήθεν ένας νεαρός την ενοχλεί. Ο Κερέμ την υπερασπίζεται και η Παρλά καταστρέφει την ωραία ατμόσφαιρα της παρέας. Όλοι μαζί πηγαίνουν στην έπαυλη και ο Κερέμ συνοδεύει την Παρλά στον ξενώνα για να ηρεμήσει.

Η Παρλά λέει στον Κερέμ πως το αγόρι ήταν ένας φίλος και δεν καταλαβαίνει γιατί ξαφνικά της φέρθηκε με τέτοιο τρόπο. Συνεχίζει λέγοντας πως χρειάζεται προστασία και θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον Κερέμ ώστε να μην είναι εκείνος μαζί με τη Σουρεγιά.  Η Σουρεγιά και ο Γιουνούς λυπούνται για ό,τι συνέβη στην Παρλά αλλά η Μπιρτσέ διατηρεί τις αμφιβολίες της…

Παρασκευή 18/6
Επεισόδιο 865

Η Παρλά συνεχίζει να τους κοροϊδεύει όλους. Ο Κερέμ εξακολουθεί να είναι αναστατωμένος από αυτό που συνέβη στην Παρλά και το ενδιαφέρον του για εκείνη προκαλεί τη ζήλια της Σουρεγιά. Η Αλέβ κάνει ένα δώρο στη Λεμάν με σκοπό να παντρευτεί τον Σαφάκ. Η Λεμάν ζητάει από τον γιο της να φέρεται καλύτερα στην κοπέλα και ο Σαφάκ καταλαβαίνει ότι η μητέρα του τη βλέπει ως μελλοντική της νύφη.

Η Ζουλιντέ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του Σαφάκ με την Αλέβ και θυμώνει με τον εαυτό της επειδή νιώθει ζήλια. Ο Μουσταφά, το δεξί χέρι της Ματσιντέ της λέει πως δεν έχει βρει κανένα στοιχείο που να ενοχοποιεί τον Ταρίκ.  Σκέφτεται πως ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψει κάτι είναι να τον παρακολουθήσει και η Ματσιντέ του δίνει την άδεια να το κάνει.  Η Παρλά κάνει ό,τι μπορεί για να διακόψει τη συνάντηση του Κερέμ με τη Σουρεγιά, τον Γιουνούς και τη Μπιρτσέ.

Η Αλέβ ζητάει ξανά από τον Σαφάκ να τη συνοδεύσει στην αγορά και όταν βγαίνουν έξω του κρατάει το χέρι με μια δικαιολογία. Η Ζουλιντέ τους βλέπει και πιστεύει πως είναι ζευγάρι.  Η Ιντζί μιλάει στον Εμιρχάν για τον κλέφτη στη γειτονιά και εκείνος τρομάζει. Τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας του και εκείνη σκέφτεται πως ο Εμιρχάν είναι πια όλος της ο κόσμος. Ο Μουσταφά ακολουθεί τον Ταρίκ γιατί πιστεύει πως κάτι ετοιμάζει και θέλει να το μάθει. Ο Μουσταφά μαθαίνει πως ο Ταρίκ αναζητά μια γυναίκα που έχει χάσει τη μνήμη της.  Είναι πια σίγουρος πως ο Ταρίκ αναζητά τη Μελέκ…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/           
https://www.star.gr/tv/pressroom/