Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Δευτέρα 8/3
Επεισόδιο 793

Η Λεμάν συνανατάει τον Βεϊσέλ και του λέει πως ένας ενοικιαστής την απείλησε. Του ζητάει να κάνει εκείνος το ίδιο αλλά εκείνος δεν δέχεται να παίξει αυτό το ρόλο. Η Ράνα δεν απαντάει στις κλήσεις του Ταρίκ και αυτή η συμπεριφορά τoν τρελαίνει. Η Φιλίζ τον ενημερώνει πως η Ράνα έχει πάρει άδεια. Ο Ταρίκ βγαίνει έξαλλος από το γραφείο του και ο Κερέμ τον βλέπει και του θυμίζει πως σε λίγες ώρες έχουν μια πολύ σημαντική συνάντηση. Ο Ταρίκ το είχε ξεχάσει και τώρα ξέρει πως πρέπει να μείνει στην εταιρία.  Η Χουμεϊρά κάνει γιόγκα αλλά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας συνεχώς επεμβαίνουν.

Νιώθει πως θέλει να κάνει προπόνηση κάπου που να είναι μόνη της. Καλεί τη Ράνα και εκείνη την καλεί σπίτι της να προπονηθούν μαζί.  Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και προπονούνται μαζί ενώ η Ράνα της προσφέρει έναν χυμό. Ο Ταρίκ έχει χάσει το στυλό με το όνομά του χαραγμένο, δώρο της Χουμεϊρά. Ξέρει πως αν δεν το βρει η γυναίκα του θα το κάνει μεγάλο θέμα.  Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Ράνα ενώ βρίσκεται με τη Χουμεϊρά. Πηγαίνει σε άλλο δωμάτιο για να μιλήσει. Ο Ταρίκ την επικρίνει για τη συμπεριφορά της αλλά εκείνη του λέει πως έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και κλείνει το τηλέφωνο.  Η Χουμεϊρά είναι μόνη της στο σαλόνι της Ράνα και πολύ κοντά στο στυλό του Ταρίκ, ο οποίος το έχει ξεχάσει εκεί.

Η Ράνα επιστρέφει στο σαλόνι και συζητώντας με τη Χουμεϊρά της λέει πως δεν θα ήθελε ο Ταρίκ να μάθει ότι κάνουν μαζί γιόγκα γιατί είναι υπάλληλος του και ίσως να μην αρέσει στον Ταρίκ το ότι οι δυο τους κάνουν παρέα. Ο Οσμάν, ο ενοικιαστής της Λεμάν, τη βλέπει στο δρόμο και την απειλεί ξανά.  Η Λεμάν τρομοκρατημένη  τρέχει να επιστρέψει σπίτι της.  Η Τουλάι τη βλέπει και την παίρνει στο μαγαζί για να ηρεμήσει…

Τρίτη 9/3
Επεισόδιο 794

Η Γιλντίζ ετοιμάζει ένα κέικ και η Ελίφ είναι μαζί της. Η μικρή σχολιάζει πως το κέικ μοιάζει πεντανόστιμο, σαν αυτό που έφτιαχνε η Ιντζί και αυτή είναι η πρωτή φορά που αναφέρει ένα όνομα από το παρελθόν της.  Η Σουρεϊγιά έρχεται μετά από ακόμη μία αποτυχημένη συνέντευξη για δουλειά και η Ελίφ της εύχεται καλή επιτυχία την επόμενη προσπάθειά της.  Η Λεμάν είναι στο μαγαζί της Τουλάι και λέει ψέματα πως είναι αναστατωμένη γιατί της επιτέθηκε ένας ληστής. Η Ζουλιντέ τη συμβουλεύει να πάει αμέσως στην αστυνομία αλλά η Λεμάν αρνείται. Όταν φεύγει από το μαγαζί τους ζητάει να μην πουν τίποτα σε κανέναν γιατί δεν θέλει να το μάθει ο Σαφάκ.

Η Χουμεϊρά δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Ταρίκ ενώ βρίσκεται στο σπίτι της Ράνα και η Ράνα τρελαίνεται από θυμό γιατί πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει πραγματικά τη γυναίκα του. Η Ζουλιντέ ανησυχεί για την ψυχολογική κατάσταση της Μελέκ και σκέφτεται πως ίσως να πρέπει να μπει σε ίδρυμα. Επιστρέφει σπίτι με αυτές τις σκέψεις και ξαφνιάζεται όταν βλέπει πως η Μελέκ έχει στρώσει τραπέζι και έχει ψήσει κουλουράκια για τον Εμιρχάν.

Η Μπιρτσέ καθυστερεί να πάει στη δουλειά και ο Γιουνούς πιστεύει πως οφείλεται στο ότι το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησε στο πάρτι. Η αλήθεια είναι πως ο Γιουνούς δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του και ζηλεύει.  Η Μελέκ βλέπει πως ο Εμιρχάν ξέχασε τα κουλουράκια και αποφασίζει να του τα πάει εκείνη στο μαγαζί…

Τετάρτη 10/3
Επεισόδιο 795

Η Μελέκ είναι έξω από το μαγαζί της Τουλάι κρατώντας τα κουλουράκια. Η Ζουλιντέ τη βλέπει αλλά επειδή δεν έχει μιλήσει στην Τουλάι για την καλεσμένη της, βγαίνει έξω από το μαγαζί, παίρνει τα κουλουράκια και στέλνει τη Μελέκ πίσω στο σπίτι.  Η Ίντσι και η Τουλάι δοκιμάζουν τα κουλουράκια και η μικρούλα λέει πως της θυμίζουν αυτά που έφτιαχνε η Μελέκ με την Τουλάι να συμφωνεί.  Ο Ταρίκ επισκέπτεται τη Ράνα με λουλούδια και εκείνη του λέει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να τον συγχωρήσει. Ο Ταρίκ είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί. Η Ράνα  του ζητάει να περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο.

Ο Ταρίκ συμφωνεί και κλείνει αμέσως ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο.  Ο Ταρίκ πρόκειται να συναντήσει τον Ζαφέρ, με τον οποίο κάνει κρυφές δουλειές. Ο Ταρίκ πληρώνει το μερίδιο του με τα λεφτά της Χουμεϊρά. Ο Κερέμ ακούει τον Ζαφέρ να λέει στον Ταρίκ “οι μηχανικοί θα σε καλέσουν για να κλείσετε ραντεβού” και το θεωρεί ύποπτο.  Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του Ταρίκ και χτυπάει το τηλέφωνο του. Το απαντάει και μαθαίνει πως έχει κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο εκτός της πόλης για το Σαββατοκύριακο.  Ο Κερέμ παγιδεύει τον Ταρίκ προτείνοντας του να κάνουν κάτι το Σαββατοκύριακο και εκείνος του λέει πως θα είναι εκτός της πόλης για να παρακολουθήσει μια έκθεση. Ο Κερέμ αποφασίζει να τον ακολουθήσει και να τον πιάσει μαζί με την ερωμένη του.

Η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού για γυμναστική με τη Χουμεϊρά και της λέει πως ο αγαπημένος της, της έφερε λουλούδια και έκανε κράτηση για δύο σε ένα ξενοδοχείο. Η Χουμεϊρά δείχνει να ζηλεύει επειδή ο αγαπημένος της Ράνα της κάνει συνεχώς εκπλήξεις και έτσι κρατάνε ζωντανή της σχέση τους.  Ο Κερέμ ακολουθεί τον Ταρίκ στο ξενοδοχείο και προς μεγάλη του έκπληξη τον βλέπει μαζί με τη Χουμεϊρά.

Ο Ταρίκ κατάλαβε τι έχει συμβεί και έτσι πήρε τα μέτρα του. Πριν φτάσει στο ξενοδοχείο είχε ενημερώσει τους άντρες του να πάνε τη Ράνα πίσω στο σπίτι της. Ο Κερέμ  βλέπει τον Ταρίκ μαζί με την αδελφή του αλλά δεν καταλαβαίνει γιατί  του είπε ψέματα ότι δήθεν θα πήγαινε σε μια έκθεση και συνεχίζει να τον υποψιάζεται…

Πέμπτη 11/3
Επεισόδιο 796

Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή είναι σε ένα ξενοδοχείο με τον άντρα της, μακριά από την πόλη. Είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της.  Ο Κερέμ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Ταρίκ είπε ψέματα αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως ίσως δεν ήθελε να μάθει κάτι η Χουμεϊρά και χαλάσει η έκπληξη του. Η Ράνα είναι έξαλλη και στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ. Ο θυμός της μεγαλώνει όταν συνειδητοποιεί πως ο Ταρίκ είναι στο ξενοδοχείο με τη γυναίκα του.

Συνεχίζει να του στέλνει μηνύματα αλλά δεν παίρνει απάντηση. Τον καλεί αλλά το τηλέφωνο του είναι κλειστό. Έτσι αποφασίζει να καλέσει τη Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ έχει όμως ήδη ζητήσει από την γυναίκα του να κλείσει και εκείνη το τηλέφωνο της για να μην τους ενοχλήσει κανείς αυτή τη ρομαντική βραδιά. Στην πραγματικότητα το έκανε γιατί έχει καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί η Ράνα.  Η Σουρεϊγιά και η Ελίφ είναι μόνες στην κουζίνα και μιας και ο Ταρίκ με τη Χουμεϊρά λείπουν, η Βιλντάν και η Γιλντίζ έχουν δουλειά και η Ματσιντέ ξεκουράζεται στο δωμάτιο της, αποφασίζουν να ετοιμάσουν πρωινό για τον εαυτό τους μόνο.

Ο Καρέμ έρχεται και τις βοηθάει.  Η Ζουλιντέ δεν βρίσκει κανένα λόγο να μην αφήσει μόνο του τον Εμιρχάν με το “Σπουργίτι”, δηλαδή τη Μελέκ. Η Ζουλιντέ αφήνει και το τηλέφωνο από το μαγαζί, αν χρειαστούν κάτι και πηγαίνει στη δουλειά της. Ο Εμιρχάν κάνει τα μαθήματά του αλλά δεν βρίσκει τον χάρακά του. Θέλει να πάει στο μαγαζί για να δει αν τον άφησε εκεί αλλά η Μελέκ του προτείνει να τηλεφωνήσουν. Η Τουλάι απαντάει στο μαγαζί αλλά η σύνδεση είναι κακή και η γραμμή κλείνει. Το μόνο που άκουσε ήταν το όνομα Ζουλιντέ. Η Ζουλινέ καταλαβαίνει πως την κάλεσαν από το σπίτι και πηγαίνει να δει αν όλα είναι καλά…

Παρασκευή 12/3
Επεισόδιο 797

Η Ζουλιντέ ανακουφίζεται όταν διαπιστώνει ότι είναι όλα καλά στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να πάει πάλι στο μαγαζί και μένει σπίτι. Η Ιντζί θέλει να επισκεφθεί τον Εμιρχάν.  Η Τουλάι συμφωνεί να πάνε στο σπίτι της Ζουλιντέ όταν κλείσει το μαγαζί. Όταν φτάνουν εκεί η Τουλάι βλέπει τη Μελέκ και παθαίνει σοκ και χάνει τις αισθήσεις της. Η Μελέκ τρομάζει και κρύβεται. Δεν θυμάται το όνομά της και όσα συμβαίνουν  είναι τραυματικά για εκείνη.

Πρώτα η Ιντζί και μετά η Τουλάι τη φωνάζουν Μελέκ, ένα όνομα, που δεν θυμάται. Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είχε πει η Τουλάι για το παρελθόν και καταλαβαίνει πως η γυναίκα για την οποία της μίλησε είναι το “Σπουργίτι”.   Η Ελίφ είναι άρρωστη με πυρετό και η Σουρεϊγιά τη φροντίζει. Η Τουλάι είναι αναίσθητη και η Ζουλιντέ καλεί γιατρό. Λίγη ώρα μετά η Τουλάι συνέρχεται και θέλει να δει τη Μελέκ αλλά η Ζουλιντέ της εξηγεί πως η Μελέκ έχει φοβηθεί και έχει κλειδωθεί.

Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να βγει από το δωμάτιο και η Μελέκ ξεκλειδώνει αλλά όταν καταλαβαίνει πως η Τουλάι και η Ιντζί είναι ακόμα εκεί, κλειδώνει ξανά.  Ο Εμιρχάν θέλει να δει τη Μελέκ και εκείνη του ανοίγει. Ο μικρός προσπαθεί να της εξηγήσει πως η Τουλάι, η Ιντζί και ο Βεϊσέλ είναι καλοί άνθρωποι. Η Ελίφ παραμιλάει και ζητάει τη μητέρα της και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά λυπούνται το κοριτσάκι.  Η Ζουλιντέ καλεί τον Βεϊσέλ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι της. Ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι της Μελέκ και τη φέρνει στο καθιστικό. Ο Βεϊσέλ μένει άφωνος όταν τη βλέπει ζωντανή μπροστά του…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/press-room/