Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Δευτέρα 21/9
Επεισόδιο 676

Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν ετοιμάζουν το πρωινό για την οικογένεια αλλά η Βιλντάν έχει εξαφανιστεί. Η Γιλντίζ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει να τη βρει και να έρθει να τις βοηθήσει. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της και μιλάνε στην πόρτα όταν η Ελίφ ρίχνει κάτι κάτω και ακούγεται ο θόρυβος. Η Ρεϊχάν υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει. Ο Κερέμ και ο Ταρίκ φεύγουν για τη δουλειά και η Χουμεϊρά με την Παρλά ξεκινούν τις ετοιμασίες του πάρτι.

Η Γιλντίζ, η Ρεϊχάν και η Βιλντάν ετοιμάζουν το φαγητό για τη γιορτή. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ιντζί είναι έτοιμοι να κάνουν εγκαίνια στο μαγαζί τους αλλά έρχεται η Λεμάν και τους κάνει για άλλη μια φορά τη ζωή δύσκολη.  Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το πάρτι του Κερέμ, η Παρλά γελοιοποιεί τη Ρεϊχάν.

Η Γιλντίζ συμβουλεύει τη Ρεϊχάν να παραμείνει ήρεμη και να μη δίνει σημασία στα λόγια της.  Η Ελίφ παρακολουθεί τις ετοιμασίες από το παράθυρο του δωματίου, που κρατείται. Η Βιλντάν τη βλέπει και τη μαλώνει.  Όταν φτάνει η τεράστια τούρτα για το πάρτι, η Χουμεϊρά διατάζει τη Ρεϊχάν να κρύψει την τούρτα και να την προσέχει. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ επιστρέφουν σπίτι και ξαφνιάζονται από το πάρτι.

Ο Ταρίκ ζηλεύει επειδή όλοι ασχολούνται με τον Κερέμ.  Η Βιλντάν και η Ρεϊχάν μεταφέρουν την τούρτα στον κήπο. Η Ελίφ παρακολουθεί όσα συμβαίνουν από το παράθυρο της. Ο Ταρίκ τη βλέπει και κάνει νόημα στη Βιλντάν να κάνει κάτι, πριν δουν την Ελίφ και οι υπόλοιποι. Η Βιλντάν αφήνει την τούρτα στη Ρεϊχάν αλλά είναι πολύ βαριά για να την κουβαλήσει και στο τέλος  η κοπέλα πέφτει στο έδαφος ενώ την κρατάει. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο, που είναι η Ελίφ και τη χαστουκίζει. Η Ελίφ χτυπάει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της

Τρίτη 22/9
Επεισόδιο 677

Η Ελίφ είναι αναίσθητη μετά το χτύπημα της Βιλντάν. Η Βιλντάν πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως ο Ταρίκ θα την τιμωρήσει σκληρά αν πάθει κάτι η Ελίφ.  Η Ρεϊχάν είναι στο έδαφος με την τούρτα και νιώθει απαίσια για ό,τι συνέβη. Η Παρλά της βάζει τις φωνές και όλοι τις κοιτούν. Ο Κερέμ επεμβαίνει για να συνεφέρει την Παρλά.

Η Παρλά θυμώνει μαζί του και πιστεύει πως η Ρεϊχάν κατέστρεψε το πάρτι.  Η Βιλντάν καλεί ταξί και ζητάει να την παραλάβει από την πίσω πόρτα της έπαυλης. Είναι αγχωμένη γιατί πρέπει να μεταφέρει στο ταξί την Ελίφ χωρίς να τη δουν. Η Παρλά βρίσκει τη Ρεϊχάν και είναι εξαιρετικά σκληρή μαζί της.

Η Ρεϊχάν στην κουζίνα ξεσπά σε κλάματα. Η Γιλντίζ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά η Ρεϊχάν κατηγορεί τον εαυτό της για την καταστροφή του πάρτι και θέλει να φύγει αλλά η Γιλντίζ της αλλάζει γνώμη.  Στον κήπο η Παρλά εξακολουθεί να φωνάζει και να δημιουργεί σκηνή. Η Χουμεϊρά της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα τιμωρήσει τη Ρεϊχάν η ίδια για ό,τι έγινε. Το πάρτι τελειώνει και οι καλεσμένοι φεύγουν αλλά η Παρλά δεν μπορεί να ηρεμήσει. Η Βιλντάν πηγαίνει με ταξί την Ελίφ σε ένα γιατρό χωρίς να τη δει κανείς.  Η Χουμεϊρά, ο Ταρίκ και η Παρλά προσπαθούν να ηρεμήσουν στο σαλόνι. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Γιλντίζ για ό,τι έγινε και ρωτάει που είναι η Βιλντάν.

Η Γιλντίζ της λέει πως μετά από το περιστατικό με την τούρτα η Βιλντάν εξαφανίστηκε. Όταν το ακούει αυτό ο Ταρίκ, πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν για να ελέγξει την Ελίφ. Γίνεται έξαλλος επειδή η Βιλντάν και η Ελίφ λείπουν. Η Ρεϊχάν σκέφτεται να παραιτηθεί αλλά η Γιλντίζ δεν συμφωνεί.  Η Παρλά και η Χουμεϊρά ζητάνε από τον Κερέμ να απολύσει τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και εκείνη τρομοκρατείται. Του λέει πως βρίσκονται στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ πηγαίνει αμέσως να τις βρει.

Ο γιατρός λέει στη Βιλντάν πως η κατάσταση της Ελίφ είναι ίσως σοβαρή.  Ο Κερέμ ζητάει να δει τη Ρεϊχάν στο γραφείο.  Η Γιλντίζ φοβάται πως θα μαλώσει τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ της δίνει χρήματα για τις λίγες μέρες που εργάστηκε στο σπίτι και της ζητάει να φύγει. Η Ρεϊχάν δεν δέχεται τα χρήματα και φεύγει με δάκρυα από το δωμάτιο. Η στάση της και τα λόγιας της επηρεάζουν τον Κερέμ.

Η Ρεϊχάν μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει αλλά στην πόρτα συναντά τη Ματσιντέ, η οποία δεν της επιτρέπει να φύγει. Ο Ταρίκ φτάνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Βιλντάν έχει πει στους γιατρούς πως αυτή είναι η μητέρα της Ελίφ και ο Ταρίκ ο πατέρας της.  Το νοσοκομείο ζητάει τα στοιχεία της μικρής για να περάσουν το περιστατικό στα αρχεία τους…

Τετάρτη 23/9
Επεισόδιο 678

Η Ματσιντέ αλλάζει γνώμη στη Ρεϊχάν σχετικά με την απόφασή της να φύγει. Της ζητάει να μείνει και να συνεχίσει τη δουλειά της γιατί είναι ένα καλό κορίτσι και δεν πρέπει να δίνει σημασία στο τι λένε οι άλλοι. Η Ρεϊχάν πείθεται από τα λόγια της και νιώθει όμορφα επειδή η Ματσιντέ την εμπιστεύεται.  Η Βιλντάν και ο Ταρίκ είναι στο νοσοκομείο. Η Βιλντάν ρωτάει τον Ταρίκ γιατί η Ελίφ είναι τόσο πολύτιμη. Αποδεικνύεται πως η Ματσιντέ έχει αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στην Ελίφ.

Ο Ταρίκ την άκουσε τυχαία να σχολιάζει τη διαθήκη της με τον Μουσταφά. Όμως δεν θα εγκαταλείψει όλα αυτά τα πλούτη, ούτε σκοπεύει να τα παραχωρήσει σε άλλον. Ο Ταρίκ φυσικά δεν αποκαλύπτει τίποτα από όλα αυτά στη Βιλντάν.  Η κατάσταση της Ελίφ είναι σοβαρή, έχει πέσει σε κώμα. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος με τη Βιλντάν γιατί κινδυνεύει η Ελίφ να πεθάνει εξαιτίας της.   Η απουσία της Βιλντάν γίνεται πρόβλημα στην έπαυλη. Η Χουμεϊρά ζητάει να μάθει που είναι αλλά η Γιλντίζ δεν έχει απάντηση. Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Ο Ταρίκ και η Βιλντάν περιμένουν νεότερα για την κατάσταση της Ελίφ και ο άντρας δεν σταματάει να απειλεί τη Βιλντάν. Της λέει να προσευχηθεί να γίνει καλά η Ελίφ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το μετανιώσει πικρά. Στη συνέχεια αφήνει μόνη της τη Βιλντάν στο νοσοκομείο και επιστρέφει σπίτι.  Η Ρεϊχάν μαγειρεύει ένα υπέροχο φαγητό για την οικογένεια και σε όλους αρέσει. Πιστεύουν πως το έφτιαξε η Γιλντίζ και ξαφνιάζονται όταν τους λέει πως μαγείρεψε η Ρεϊχάν.

Η Ρεϊχάν ρίχνει τα μαχαιροπίρουνα στο πάτωμα και τα μέλη της οικογένειας την κοροϊδεύουν ξανά. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στην κουζίνα τρέχοντας και σκέφτεται πως ο Κερέμ δεν είναι ο καλός άνθρωπος, που της περιέγραψε η Γιλντίζ. Η Ματσιντέ θυμώνει με τον Κερέμ και του ζητάει να φέρεται καλά στους ανθρώπους. Ο Ταρίκ επιστρέφει και όταν η κουβέντα έρχεται στο θέμα της Βιλντάν, ο Ταρίκ τους λέει πως μίλησε με τη Βιλντάν και δικαιολογεί την απουσία της λέγοντας  πως έφυγε ξαφνικά από την έπαυλη γιατί πέθανε ένας θείος της…

Πέμπτη 24/9
Επεισόδιο 679

Η μητέρα της Ρεϊχάν της τηλεφωνεί και της λέει πως τα αδέλφια της επέστρεψαν στο χωριό τους, οπότε δεν έχει λόγο πια να φοβάται. Η Γιλντίζ τηλεφωνεί στη Βιλντάν για τον θείο της και εκείνη στην αρχή δεν καταλαβαίνει τις της λέει αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεται πως με αυτό τον τρόπο ο Ταρίκ κάλυψε στην οικογένεια την απουσία της.  Η Ρεϊχάν μελετάει στο δωμάτιο της γιατί θέλει να δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο.

Η Χουμεϊρά προτείνει στον Κερέμ να τηλεφωνήσει στην Παρλά και να κερδίσει πάλι την καρδιά της μετά το περιστατικό στο πάρτι. Η Βιλντάν τηλεφωνεί αργά στη νύχτα ενώ είναι με τη Ματσιντέ, τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ και εκείνος αναγκάζεται να πάει σε άλλο δωμάτιο για να μιλήσει. Η Βιλντάν τον καλεί για να του μιλήσει για το ψέμα που είπε σχετικά με τον θείο της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος γιατί είναι αργά και τον καλεί για κάτι ασήμαντο.

Το τελευταίο δευτερόλεπτο της συνομιλίας τους μπαίνει στο δωμάτιο η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ της λέει πως ήταν επαγγελματικό το τηλεφώνημα.  Η Ρεϊχάν διάβαζε όλη τη νύχτα και αργεί να ξυπνήσει το πρωί. Πηγαίνει βιαστική στην κουζίνα και πέφτει πάνω στον Κερέμ. Ο Κερέμ της κάνει πλάκα αλλά η Ρεϊχάν θυμώνει.  Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως του αρέσει η Ρεϊχάν. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι στο μαγαζί τους και μιλάνε για τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Η Τουλάι λέει πως ο Σελίμ πάει καλά στη θεραπεία του στο νοσοκομείο και η Ζεϊνέπ γεννάει σε ένα μήνα. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για πρωινό και βλέπει τη Ρεϊχάν στον κήπο.

Πίστευε πως την είχαν απολύσει και εκπλήσσεται. Η Ελίφ ανοίγει τα μάτια της και θέλει να πει στη νοσοκόμα την αλήθεια πως η Βιλντάν δεν είναι μητέρα της αλλά δεν έχει τη δύναμη να μιλήσει.  Η Βιλντάν ενημερώνει τον Ταρίκ για την εξέλιξη της Ελίφ.  Η Ματσιντέ ξεκαθαρίζει στην Χουμεϊρά, την Παρλά και τον Κερέμ πως η Ρεϊχάν είναι μέλος πια του σπιτιού και δεν πρόκειται να φύγει. Τα λόγια της κάνουν τη Ρεϊχάν να κοκκινίσει από ντροπή. Η Χουμεϊρά αλλάζει συζήτηση και λέει πως με τον άντρα της θα κάνουν ένα ταξίδι και καλεί τον Κερέμ και την Παρλά να έρθουν μαζί τους. Η Ελίφ είναι καλύτερα αλλά οι γιατροί θέλουν να την κρατήσουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να την πάρει κρυφά από το νοσοκομείο ώστε να αποφύγει να δώσει τα στοιχεία της…

 

Παρασκευή 25/9
Επεισόδιο 680

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να καθαρίσει. Η Παρλά και ο Κερέμ κάθονται στον κήπο και η Γιλντίζ τους πηγαίνει κουλουράκια και τσάι και τους λέει πως τα έφτιαξε η Ρεϊχάν. Η Παρλα δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομα της Ρεϊχάν. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ σε μια συναυλία και εκείνος δεν της δίνει απάντηση. Η Παρλά όμως επιμένει. Ο Κερέμ επιστρέφει στο δωμάτιο του, όπου καθαρίζει η Ρεϊχάν. Η κοπέλα του καταστρέφει ένα κύπελο και ο Κερέμ τη διώχνει έξαλλος και τη διατάζει να μην πλησιάσει ξανά το δωμάτιο του.  Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ είναι στο μαγαζί τους όταν ο άντρας δέχεται τηλεφώνημα από μια εταιρία στην οποία είχε κάνει αίτηση για δουλειά και θέλουν να τον συναντήσουν.

Η Λεμάν περνάει ξανά από το μαγαζί και η Τουλάι εκνευρίζεται αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την εμποδίσει. Η Λεμάν της μιλάει για τον γιο της, τον Σαφάκ.  O Εμιρχάν και η μητέρα του πηγαίνουν στο καινούριο τους σπίτι. Ο οδηγός του φορτηγού, που μεταφέρει τα πράγματά τους, αρνείται να τους τα κατεβάσει εκείνος γιατί ισχυρίζεται πως δεν έχει πληρωθεί για αυτό. Η μητέρα του Εμιρχάν επιμένει αλλά ο οδηγός είναι ανένδοτος. Ένας περαστικός βλέπει τι συμβαίνει και με δυο φίλους του κουβαλάνε τα πράγματα στο σπίτι. Η μητέρα του Εμιρχάν τους λέει πως δεν έχει να τους πληρώσει αυτή τη στιγμή αλλά οι άντρες της λένε πως είναι γείτονες και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό.

Στο νοσοκομείο η νοσοκόμα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς ο Ταρίκ συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες, καθυστερεί να δώσει τα στοιχεία της Ελίφ. Η νοσοκόμα καλεί την αστυνομία. Η Ρεϊχάν διορθώνει το λάθος που έκανε όταν καθάρισε το κύπελο του Κερέμ και εκείνος πιστεύει πως το έκανε η Γιλντίζ. Πηγαίνει στην κουζίνα να την ευχαριστήσει αλλά η Γιλντίζ του λέει πως το έκανε η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ προσπαθεί να κρύψει πως χάρηκε πιο πολύ, που ήταν η Ρεϊχάν.

Η Λεμάν ετοιμάζει το τραπέζι για τον γιο της, τον Σαφάκ. Αποδεικνύεται πως ο Σαφάκ είναι ο άντρας που βοήθησε τη μητέρα της Εμιρχάν. Ο Ταρίκ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πάρει από το νοσοκομείο κρυφά την Ελίφ. Τυλίγει την Ελίφ σε μια κουβέρτα και κατευθύνεται έξω αλλά οι αστυνομικοί τον σταματάνε…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/pressroom/                       

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.