Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30 

Δευτέρα 16/12
Επεισόδιο 481

Η Αρζού βλέπει στο δωμάτιο του Ουμίτ τον Σελίμ με τη Μελέκ και αποχωρεί χωρίς να τη δουν.  Στη συνέχεια τους ακολουθεί στην καφετέρια του νοσοκομείου. Η Μελέκ και ο Σελίμ νιώθουν άσχημα επειδή είχαν υποψιαστεί τον Ουμίτ.  Η Αρζού κρυφακούει τη συζήτησή τους και μετά επιστρέφει στο δωμάτιο του Ουμίτ. Πιστεύει πως ο Ουμίτ είναι με το μέρος της οικογένειας Εμίρογλου. Κατηγορεί τον Ουμίτ επειδή την κατάφερε να του ανοίξει την καρδιά της και υπόσχεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος, που το κάνει αυτό γιατί δεν θα επιτρέψει σε κανέναν άλλο να την κοροϊδέψει ξανά.

Ο Σελίμ λέει στην οικογένεια του πως η κατάσταση της υγείας του Ουμίτ βελτιώνεται και όλοι χαίρονται. Η Αρζού κουράζεται από την επιμονή της Ασουμάν και τηλεφωνεί στον Ερκούτ ζητώντας του να έρθει και να την πάρει μαζί του. Ο Ερκούτ κλείνει το τηλέφωνο.  Η Γκόντζα δεν θέλει να πάει ο Ερκούτ να πάρει την Ασουμάν. Ο Ερκούτ συμφωνεί αλλά όταν φεύγει η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού για να πάρει τη γυναίκα του. Η Τουλάι αρρωσταίνει και ο Βεϊσέλ τη φροντίζει αλλά εκείνη του ζητάει να πάει στη δουλειά. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει απρόθυμα στη δουλειά και ο Μουράτ μένει σπίτι.

Η Τουλάι κοιμάται και ο Μουράτ βρίσκει σε ένα κουτί μωρουδιακά.  Η Τουλάι ξυπνάει και νιώθει ναυτία και ο Μουράτ βγάζει το συμπέρασμα πως η Τουλάι είναι έγκυος. Η Ελίφ κατασκευάζει ένα ρομπότ και η Μπερίλ ζηλεύει για άλλη μια φορά.  Η δασκάλα μιλάει στην τάξη για έναν διαγωνισμό τεχνολογίας στον οποίος μπορούν να πάρουν μέρος και όλα τα παιδιά ενθουσιάζονται. Ο Ουμίτ θέλει να φύγει από το νοσοκομείο αλλά η νοσοκόμα δεν του το επιτρέπει. Ο Ουμίτ  το σκάει…

Τρίτη 17/12
Επεισόδιο 482

Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ και της λέει πως θέλει να της μιλήσει. Κάθονται σε μια καφετέρια και της λέει πως ο Ουμίτ είναι ένας απατεώνας. Η Μελέκ θυμώνει και του ζητάει να μην ανακατεύεται σε οικογενειακά της ζητήματα. Ο Γιουσούφ όμως της λέει όλα όσα γνωρίζει. Η Μελέκ του λέει πως δεν θέλει να ακούσει τίποτα.  Ο Ουμίτ πηγαίνει να μιλήσει με τη Μελέκ και τη βλέπει μαζί με τον Γιουσούφ. Θυμώνει και θέλει να δώσει ένα μάθημα στον Γιουσούφ.

Περιμένει να πέσει η νύχτα και πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο κρατώντας ένα μαχαίρι. Τον απειλεί με το μαχαίρι στο λαιμό αλλά ο Γιουσούφ αντιστρέφει την κατάσταση και ο Ουμίτ τρομοκρατείται. Ο Γιουσούφ του λέει πως εύκολα θα τον στείλει πίσω στη φυλακή και ο Ουμίτ φεύγει.  Η Ασουμάν αρνείται να ακολουθήσει τον Ερκούτ. Ο Ουμίτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και της λέει όλη την αλήθεια αλλά εκείνη συμπεριφέρεται σαν ο Ουμίτ να μην είναι εκεί.  Όταν εκείνος επιμένει η Αρζού τον πετάει έξω από το σπίτι της. Ο Σελίμ ενημερώνεται από το νοσοκομείο πως ο Ουμίτ το έσκασε. Ο Σελίμ πηγαίνει πρώτα στο νοσοκομείο και τα βάζει με τον διευθυντή και μετά πηγαίνει στο σπίτι του Ουμίτ.

Ο Σελίμ τον ρωτάει γιατί έφυγε από το νοσοκομείο και ο Ουμίτ δικαιολογείται με ένα ψέμα.  Η Μελέκ κατευθύνεται στη δουλειά της όταν την σταματάει ο Γιουσούφ και της λέει τι συνέβη την προηγούμενη νύχτα.  Η Μελέκ είναι πολύ μπερδεμένη. Η Μελέκ μιλάει με τον Σελίμ και εκείνος της λέει πως ο Ουμίτ την προηγούμενη μέρα είχε πάει στον τάφο της μητέρας του….

Τετάρτη 18/12
Επεισόδιο 483

Ο Ουμίτ θέλει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Αρζού. Της στέλνει λουλούδια αλλά η Αρζού δεν δίνει καμία σημασία. Μιλάει με κάποιους στο τηλέφωνο και τους ζητάει να απαγάγουν την Ελίφ. Οι άντρες πηγαίνουν στο σχολείο αλλά απαγάγουν την Ιντζί, η οποία έχει πάει εκείνη την ημέρα στο σχολείο της Ελίφ.  Ο Γιουσούφ βλέπει το αυτοκίνητο των αντρών και τους υποψιάζεται. Διαβάζει τον αριθμό από τις πινακίδες του και καλεί έναν φίλο του για βοήθεια.

Παίρνει το αυτοκίνητο του φίλου του και αρχίζει να καταδιώκει τους απαγωγείς αλλά δεν τους βρίσκει.  Στο σχολείο οι μαθητές κάνουν διάφορες εφευρέσεις για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό επιστήμης. Η δασκάλα απορρίπτει την εφεύρεση της Μπερίλ. Ο Μουράτ κρυφακούει τη συζήτηση ανάμεσα στην Τουλάι και τον Βεϊσέλ για το μέλλον του. Πιστεύουν πως είναι σε ηλικία γάμου και αν παντρευτεί θα πρέπει να μείνει σε άλλο σπίτι με τη γυναίκα του.  Από όλη την κουβέντα ο Μουράτ ακούει μόνο το μέρος ότι πρέπει να ζήσει σε άλλο σπίτι και νιώθει ανεπιθύμητος.

Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να καταλάβει τι ενοχλεί τον Μουράτ και είναι κακοδιάθετος αλλά εκείνος δεν λέει λέξη.  Ο Γιουσούφ ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει μπει κρυφά στο αυτοκίνητό του και μαζί αναζητούν την Ιντζί. Η Αρζού πιστεύει πως έχει την Ελίφ πια και πηγαίνει να συναντήσει τους απαγωγείς για να της την δώσουν…

Πέμπτη 19/12
Επεισόδιο 484

Οι απαγωγείς πηγαίνουν την Ίντζι στην Αρζού και εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Αρζού ζητάει από τους απαγωγείς να της φέρουν αυτή που ζήτησε, την Ελίφ γιατί διαφορετικά δεν θα τους πληρώσει.  Φεύγει λέγοντας τους να ξεφορτωθούν την Ιντζί. Οι απαγωγείς δεν ξέρουν αν πρέπει να σκοτώσουν την Ιντζί ή να την αφήσουν να ζήσει.  Ο Γιουσούφ και η Ελίφ βρίσκονται στα ίχνη των απαγωγέων. Η Ιντζί βάζει τις φωνές και ο Γιουσούφ την ακούει.

Επιτίθεται στους απαγωγείς και σώζει το κοριτσάκι.  Η Μελέκ μαθαίνει πως ο Γιουσούφ και η Ελίφ πήγαν κάπου μαζί. Ο Γιουσούφ με αφορμή την απαγωγή της Ιντζί, θυμάται πως εξαιτίας μιας επικίνδυνης υπόθεσης έχασε την οικογένειά του. Φοβάται μην συμβεί κάτι ανάλογο στην Ελίφ και την οικογένειά της και έτσι ζητάει από τα κοριτσάκια να κρατήσουν μυστικό ότι συνέβη γιατί θέλει πρώτα εκείνος να βρει το αφεντικό των απαγωγέων.  Τα κορίτσια επιστρέφουν στη γειτονιά και η Μελέκ ανήσυχη τις ρωτάει που είχαν πάει αλλά δεν της λένε την αλήθεια…

Παρασκευή 20/12
Επεισόδιο 485

Ο Ουμίτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και ρωτάει την Ασουμάν που είναι η κυρία της. Εκείνη όμως δεν έχει ιδέα. Ο Ουμίτ κλειδώνει την Ασουμάν σε ένα δωμάτιο και αρχίζει να πίνει. Η Αρζού επιστρέφει και τον βλέπει. Θέλει να τον διώξει αλλά ο Ουμίτ σπάει ένα μπουκάλι και απειλεί να αυτοκτονήσει γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Η Αρζού θυμώνει, ξεκλειδώνει την Ασουμάν και της ζητάει να διώξει τον Ουμίτ. Όμως ο Ουμίτ φεύγει μόνος του.

Η Ελίφ και η Ιντζί μιλάνε για την περιπέτεια που έζησαν και την υπόσχεση που έδωσαν στον Γιουσούφ.  Η Μελέκ τις ακούει και τις ρωτάει πως πέρασαν τη μέρα τους. Τους ζητάει να πουν την αλήθεια αλλά τα κορίτσια λένε ένα ακόμα ψέμα.  Η Μελέκ πιστεύει πως η Ελίφ κάτι της κρύβει. Ο Γιουσούφ αναζητά τον Ουμίτ και μιλάει με τον δικηγόρο φίλο του.  Την επόμενη μέρα η Μελέκ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο αλλά δεν μπορεί να βρει τον Γιουσούφ.  Ο Τζεβαχίρ αναζητά μια νέα και όμορφη λογίστρια και η Μπαχριγιέ ζηλεύει. Τη δουλειά ζητάει η Φεραγιέ, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα, που αρέσει πολύ στον Τζεβαχίρ και έτσι της δίνει τη θέση.

Ο Τζεβαχίρ συστήνει τη Μελέκ και τη Φεραγιέ. Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν δείχνουν να συμπαθούν τη Φεραγιέ.  Η Αρζού είναι απογοητευμένη από την απόδοση των δύο απαγωγέων και αναζητά κάποιον άλλο να κάνει τη δουλειά. Αποφασίζει να μιλήσει ξανά με τον Ουμίτ.  Του ζητάει να σκοτώσει την Ελίφ και τη Μελέκ. Ο Ουμίτ αρνείται αλλά η Αρζού του λέει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τον συγχωρήσει.  Ο Ουμίτ δέχεται να το κάνει…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/pressroom/