Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star

Δευτέρα 22/6
Επεισόδιο 611

Ο Μουράτ δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο θέλει να τον δει ο διευθυντής του και χαίρεται όταν μαθαίνει πως θα πάρει αύξηση.  Ο Ορχάν ενημερώνει τον Γιουσούφ πως σύμφωνα με τις καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας, ο Ονούρ ήταν αυτός, που έσπασε τη βιτρίνα του βιβλιοπωλείου. Ο Γιουσούφ αποφασίζει προς το παρόν να μην κάνει τίποτα για αυτό.  Η Ελίφ συνεχίζει να κάνει εξάσκηση με το βιολί αλλά δεν έχει βελτιωθεί καθόλου η απόδοσή της. Η Ιντζί δεν αντέχει να την ακούει.

Η Ελίφ πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρει να παίξει ποτέ σωστά αλλά όλοι της δείχνουν εμπιστοσύνη.  Ο Μουράτ ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα στην Αϊλά αλλά εκείνη παραμένει σκεπτική.  Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει στην πόρτα. Η Αρζού την κατηγορεί πως χρησιμοποίησε την Γκόντζα για να της κάνει κακό. Πιστεύει πως εξαιτίας της Μελέκ έχασε το μωρό, που περίμενε.  Η Αρζού έχει παραισθήσεις και πιστεύει πως βλέπει στο σπίτι την Γκόντζα. Παθαίνει νευρική κρίση και χάνει τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα συνέρχεται και συνεχίζει να τους κατηγορεί όλους.

Ο Σελίμ έρχεται και μένει άφωνος όταν βλέπει μπροστά του την Αρζού και θέλει να τη διώξει. Η Αρζού τους κατηγορεί για τον θάνατο του μωρού της. Τους λέει πως σκότωσαν την Τουγτσέ και το μωρό της.  Η Αλιγιέ λέει πως η Αρζού είναι τρελή ενώ όλοι προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Σελίμ.  Η Μελέκ προτείνει να πάνε την Αρζού σπίτι της γιατί δεν είναι καλά και ο Σελίμ δέχεται απρόθυμα.  Η Αρζού, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ επιβιβάζονται στο ταξί του Σελίμ με προορισμό το κτήμα.

Όταν φτάνουν εκεί, όλοι νιώθουν περίεργα καθώς κάποτε ήταν το σπίτι τους. Ο Ουμίτ ανησυχεί όταν δεν μπορεί να εντοπίσει την Αρζού. Ο Γιουσούφ επισκέπτεται τη Λεϊλά και τη μητέρα της. Η Λεϊλά κάνει όνειρα για εκείνη και τον Γιουσούφ….

 

Τρίτη 23/6
Επεισόδιο 612

Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ θυμούνται ευχάριστες στιγμές που έζησαν στο κτήμα.  Ο Γιουσούφ καλεί τη Μελέκ για να μάθει τι έχει συμβεί γιατί ξέρει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει η Αρζού. Η Μελέκ προσπαθεί να του εξηγήσει πως δεν είχαν άλλη λύση από το να πάνε την Αρζού σπίτι της.  Ο Ουμίτ βρίσκει την Αρζού σπίτι και της ζητάει να μην εξαφανιστεί έτσι ξανά γιατί ανησυχεί για εκείνη. Της ζητάει να του υποσχεθεί πως θα είναι προσεχτική τώρα που είναι έγκυος.

Η Αρζού το υπόσχεται αλλά σκέφτεται πως έχει κάποιες δουλειές πρώτα να τελειώσει. Η Λεϊλά ετοιμάζει ένα κέικ για τον Γιουσούφ και η μητέρα της τη ρωτάει για ποιο λόγο το κάνει αυτό.  Ο Γιουσούφ είναι με την Ελίφ στο βιβλιοπωλείο αλλά πρέπει να λείψει για 10 λεπτά για να πάει να πάρει μια παραγγελία. Η Λεϊλά φτάνει στο βιβλιοπωλείο και βλέπει την Ελίφ και αρχίζει να της κάνει ερωτήσεις για τον Γιουσούφ.  Η Ελίφ της λέει πως ο Γιουσούφ θα επιστρέψει σε λίγο.

Ενώ μιλάνε για τα μαθήματα της Ελίφ, από ένα βιβλίο της μικρής, πέφτει μια φωτογραφία με τη Μελέκ, τον Γιουσούφ και την Ελίφ. Η Λεϊλά γίνεται έξαλλη από θυμό και φεύγει αποφασισμένη να καταστρέψει τη ζωή της Μελέκ και της Ελίφ.  Ο Γιουσούφ πηγαίνει την Ελίφ σχολείο. Όταν όμως πηγαίνουν να την πάρουν μαζί με τη Μελέκ, η Ελίφ δεν είναι πουθενά. Ο Γιουσούφ προτείνει να πάνε στην αστυνομία αλλά η Μελέκ πιστεύει πως η Αρζού κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της κόρης της.  Η Ελίφ ξυπνάει σε ένα περίεργο δωμάτιο και μια άγνωστή της γυναίκα μπαίνει μέσα. Της λέει πως η μητέρα της θα έρθει να την πάρει.

Στη συνέχεια η γυναικά τηλεφωνεί σε κάποιον στο τηλέφωνο και παίρνει εντολές. Η Μελέκ εισβάλει στο σπίτι της Αρζού και αναζητά την Ελίφ αλλά η Αρζού της λέει πως δεν έχει καμία σχέση. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ δεν την πιστεύουν. Δεν βρίσκουν πουθενά την Ελίφ και ο Γιουσούφ διαβεβαιώνει τη Μελέκ πως η Αρζού δεν θα γλυτώσει αυτή τη φορά.  Η Ελίφ είναι κάπου κλειδωμένη και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει…

Τετάρτη 24/6
Επεισόδιο 613

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ στο κτήμα. Η Αρζού δεν μπορεί να τους διώξει και έτσι καλεί την αστυνομία.  Ο Ουμίτ φτάνει και τους βλέπει. Τους ζητάει να φύγουν. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ αναγκάζονται να αποχωρήσουν. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού σχετικά και εκείνη απαντάει πως δεν έχει καμία σχέση.

Η Λεϊλά πηγαίνει στο σπίτι της Σουλέ, εκεί όπου βρίσκεται η Ελίφ.  Η Σουλέ δεν καταλαβαίνει τι δουλειά έχει ένα κοριτσάκι στο σπίτι της και η Λεϊλά της λέει ψέματα. Η Σουλέ όμως δεν την πιστεύει. Όταν η Λεϊλά της λέει την αλήθεια, η Σουλέ τρελαίνεται. Πιστεύει πως διάλεξε τον χειρότερο τρόπο για να κερδίσει την καρδιά ενός άντρα.

Η Λεϊλά ζητάει από τη Σουλέ να πάει την Ελίφ στο πάρκο και εκείνη θα τις συναντήσει εκεί ώστε να τηλεφωνήσει στον Γιουσούφ και να του πει ότι βρήκε την Ελίφ.  Η Μελέκ σκέφτεται μήπως η Ελίφ επέστρεψε σπίτι αλλά η μικρή δεν είναι εκεί. Η Σουλέ περιμένει το τηλεφώνημα της Λεϊλά αλλά όταν καθυστερεί αποφασίζει να απομακρύνει μόνη της την Ελίφ από το σπίτι.  Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει και πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της.

Η Σουλέ τρομοκρατείται επειδή η Ελίφ έχει χάσει τις αισθήσεις της.  Η Λεϊλά καλεί τον Γιουσούφ και του λέει πως είδε την Ελίφ στο πάρκο. Ο Γιουσούφ, ο Σελίμ και η Μελέκ πηγαίνουν στο πάρκο. Σύμφωνα με το σχέδιο της Λεϊλά, η Σουλέ θα φέρει την Ελίφ πριν φτάσουν αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε υπολογίσει.

Η Σουλέ αφήνει την αναίσθητη Ελίφ στην πόρτα του σπιτιού της Αρζού και εξαφανίζεται.  Η Αρζού δεν πιστεύει στα μάτια της και την τύχη της. Παίρνει την Ελίφ και την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο.  Η Λεϊλά τηλεφωνεί στη Σουλέ και τη ρωτάει γιατί δεν έφερε την Ελίφ στο πάρκο. Η Σουλέ της λέει πως την πήγε στη μητέρα της. Η Ελίφ όσο έμεινε στο σπίτι της Σουλέ της είχε μιλήσει για την οικογένειά της και έτσι εκείνη θεώρησε πως έπρεπε να την πάει στο κτήμα, πιστεύοντας ότι ανήκει ακόμα στην οικογένεια Εμίρογλου.  Στο πάρκο όλοι εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Μελέκ δεν αντέχει και λιποθυμάει…

Πέμπτη 25/6
Επεισόδιο 614

Στο πάρκο ο Γιουσούφ και η Μελέκ εξηγούν στη Λεϊλά πως φοβούνται ότι πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ κρύβεται η Αρζού. Η Λεϊλά καταλαβαίνει πως πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Στο κτήμα η Ελίφ θέλει να το σκάσει αλλά η Αρζού την εμποδίζει. Η Ελίφ την ικετεύει, θέλει να δει τη μητέρα της.  Η Αρζού της απαντάει πως θα την παραδώσει στη Μελέκ αλλά δεν ξέρει αν θα είναι ζωντανή ή νεκρή.

Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Σελίμ ανήσυχη να μάθει νέα για την Ελίφ. Θέλει να είναι μαζί τους αλλά ο Σελίμ της ζητάει να μείνει σπίτι σε περίπτωση που η Ελίφ επιστρέψει.  Η Λεϊλά συναντάει τη Σουλέ. Δεν φανταζόντουσαν που θα έφταναν τα πράγματα και σκέφτονται πως πρέπει να κάνουν κάτι. Η Σουλέ προτείνει να πάνε στην οικογένεια Εμίρογλου και να τους πουν πως η Ελίφ βρίσκεται στο σπίτι της Αρζού.

Η Λεϊλά της λέει πως αυτό είναι αδύνατο να συμβεί γιατί ο Γιουσούφ και όλοι θα καταλάβαιναν πως η Λεϊλά είναι υπεύθυνη για ό,τι συνέβη.  Έτσι, η Λεϊλά αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να πάρει κρυφά από εκεί την Ελίφ. Ο Ουμίτ ενημερώνει την Αρζού ότι σε λίγη ώρα θα είναι στο σπίτι και εκείνη πηγαίνει στην αποθήκη για να φιμώσει την Ελίφ και να τη δέσει.  Η Λεϊλά και η Σουλέ βρίσκουν ανοιχτή την πόρτα και πάνε να μπουν στο κτήμα αλλά εκείνη την ώρα φτάνει ο Ουμίτ και ψελλίζοντας μια δικαολογία φεύγουν.

Ο Ονούρ πηγαίνει στο σπίτι της Φεβζιγιέ για να ζητήσει συγνώμη για όλα και εκείνη τον ενημερώνει πως η Λεϊλά θα αργήσει.  Ο Ουμίτ πρέπει να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι άμεσα και η Αρζού χαίρεται γιατί έτσι θα έχει χρόνο να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδιά της.  Ο Ουμίτ φεύγει και η Αρζού είναι μόνη της με την Ελίφ.

Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει αλλά η Αρζού την πιάνει. Προσπαθεί να την πνίξει αλλά η Ελίφ της δαγκώνει το χέρι. Η Ελίφ απελπισμένη κλαίει και αρχίζει να φωνάζει «μαμά» και τότε η Αρζού χάνει τα λογικά της και αρχίζει να την αποκαλεί Τουγτσέ. Της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως κανένας δεν μπορεί να της κάνει κακό όσο είναι εκείνη κοντά της….

Παρασκευή 26/6
Επεισόδιο 615

Η Αρζού αγκαλιάζει την Ελίφ και της φέρεται σαν να είναι η Τουγτσέ. Η Ελίφ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.  Η Λεϊλά αισθάνεται στριμωγμένη και ψάχνει τρόπο να ξεφύγει. Η Φεβζιγιέ της λέει πως ήρθε ο Ονούρ να ζητήσει συγνώμη για όσα έκανε αλλά η Λεϊλά δεν της δίνει καμία σημασία.

Η οικογένεια Εμίρογλου και ο Γιουσούφ είναι σίγουροι πως η Αρζού ευθύνεται για την εξαφάνιση της Ελίφ. Στο κτήμα η Αρζού φροντίζει την Ελίφ. Η Φεβζιγιέ καταλαβαίνει πως η Λεϊλά έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Λεϊλά λέει στη Σουλέ πως νιώθει απαίσια αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι πια γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει από έλεγχο.  Η Σιταρέ βάζει για ύπνο την Ιντζί και η Ζεϊνέπ την ευχαριστεί.

Η Σιταρέ της λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει.  Ο Γιουσούφ είναι αποφασισμένος να βρει την Ελίφ. Πιστεύει πως θα καταφέρει ανεξάρτητα από το κόστος.  Η Λεϊλά βλέπει εφιάλτες, την Ελίφ να φωνάζει το όνομά της και να ζητάει βοήθεια αλλά η Αρζού να στέκεται από πίσω της και να μην την αφήνει. Η Λεϊλά ξυπνάει και έχει τρομερές ενοχές.  Ο Γιουσούφ εισβάλει κρυφά στο σπίτι της Αρζού και αναζητά την Ελίφ. Δεν την βρίσκει στην αποθήκη και συνεχίζει να ψάχνει.

Η Αρζού τον βλέπει και εκείνος της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν βρει την Ελίφ. Ο Γιουσούφ ψάχνει στο σπίτι και η Αρζού τον ακολουθεί.  Η Ελίφ ακούει τη φωνή του αλλά δεν είναι σίγουρη ότι είναι αυτός. Βλέπει όμως την πόρτα ανοιχτή και το σκάει. Η Ελίφ είναι μόνη της στο δρόμο. Είναι άρρωστη και φωνάζει το όνομα του Γιουσούφ αλλά ο Γιουσούφ και η Αρζού είναι στο κτήμα….