Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30 

Δευτέρα 4/5
Επεισόδιο 576

Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να συγκρατήσει τη ζήλια της εξαιτίας της παρουσίας της Σιταρέ στο σπίτι.  Και η Σιταρέ είναι νευρική καθώς δεν ξέρει πως να ανακοινώσει στην οικογένεια ότι δεν θα φύγει.  Ο Τζεβαχίρ ενημερώνει τη Μελέκ πως θα ανοίξει πάλι το εργαστήρι ραπτικής και της ζητάει να ενημερώσει και τις άλλες εργάτριες.  Ο Σελίμ κατά τη διάρκεια του δείπνου ανακοινώνει στην οικογένεια πως η Σιταρέ θα μείνει και όλοι ρωτούν το λόγο. Η Σιταρέ τους εξηγεί πως η συγγενής, που θα τη φιλοξενούσε αρρώστησε.  Ο Σελίμ ενοχλείται από τα ψέματα αλλά δεν λέει τίποτα.

Ο Ουμίτ προσπαθεί να μάθει τα σχέδια της Αρζού.  Η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά και συναντάει στο δρόμο τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ της λέει πως ακόμα προσπαθεί να βρει λύσει για το συμβόλαιο, που έχει υπογράψει με τον Γιουσούφ. Η Μελέκ τον ευχαριστεί και πηγαίνει στη δουλειά της.  Τα κορίτσια συζητάνε για το νέο αφεντικό τους. Λίγο αργότερα το νέο αφεντικό, η Αρζού φτάνει.  Η Αρζού απευθύνεται στις εργάτριες και τους λέει πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Η Μπαχριγιέ θα είναι πια η προϊσταμένη τους και όχι η Μελέκ.  Η Σούνα παίρνει επίσης προαγωγή ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως η Μελέκ θα δουλεύει στην κουζίνα και θα φτιάχνει τσάι για τις υπόλοιπες εργάτριες.

Η Λεϊλά πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να ρωτήσει για το βιβλίο, που ψάχνει. Στην πραγματικότητα βρίσκει απλά αφορμές για να δει τον Γιουσούφ.  Η Τουλάι συνεχίζει να κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι και έχει βαρεθεί τη συμπεριφορά της Αϊλά.  Η Αρζού βασανίζει τη Μελέκ στη δουλειά. Η Ζεϊνέπ νιώθει ανήσυχη εξαιτίας της παρουσίας της Σιταρέ. Θέλει να βρει έναν τρόπο ώστε να φύγει από το σπίτι τους και να μείνει κάπου αλλού.

Τρίτη 5/5
Επεισόδιο 577

Η Αρζού γευματίζει με τον Τζεβαχίρ. Ο Ουμίτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει ψέματα για το που είναι. Ο Ουμίτ τη ρωτάει αν είναι μαζί με τον Τζεβαχίρ και εκείνη το αρνείται.  Ο Ερκούτ ζητάει από τον Βεϊσέλ να τηλεφωνήσει στον Μουράτ γιατί τον θέλει στην εταιρία μιας και τον νιώθει αδελφό του. Η αλήθεια είναι ότι ο Μουράτ γνωρίζει πολλά και ο Ερκούτ θέλει να τα έχει καλά μαζί του. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτηση του Ουμίτ με την Αρζού.

Ανακαλύπτει πως η Αρζού συνεργάζεται με τον Τζεβαχίρ και βάζει κάποια ενοχοποιητικά έγγραφα στο γραφείο του Ουμίτ για να ανακαλύψει τα ψέματα της Αρζού.  Ο Ουμίτ μαθαίνει πως η Αρζού έδωσε λεφτά στον Τζεβαχίρ.  Στη δουλειά η Αρζού και ο Τζεβαχίρ δυσκολεύουν τη ζωή της Μελέκ. Η Αρζού απειλεί τον Γιουσούφ αλλά εκείνος υπερασπίζεται τον εαυτό του και τη Μελέκ και της λέει πως γνωρίζει καλά τις προθέσεις της.  Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ αναθέτουν στη Μελέκ να μεταφέρει κάποια βαριά πράγματα. Ο Γιουσούφ τη βλέπει στο δρόμο και τη βοηθάει.

Ο Τζεβαχίρ γίνεται έξαλλος όταν το βλέπει.  Η Γκόντζα ζητάει από την Ασουμάν να πάει στην εταιρία του Ερκούτ ως υποψήφια για μια θέση εργασίας. Η Ασουμάν της λέει πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο να το κάνει και η Γκόντζα της εξηγεί πως έχει ένα σχέδιο.  Η Σιταρέ παίζει με την Ιντζί και της βάφει τα νύχια γεγονός που βρίσκει αντίθετη τη Ζεϊνέπ.  Η Λεϊλά τηλεφωνεί στον Γιουσούφ και ψάχνει ευκαιρία για να ξαναμπεί στη ζωή του. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού για τις εντολές πληρωμής. Η Αρζού αρνείται τα πάντα και ο Ουμίτ γίνεται έξαλλος.  Η Γκόντζα χαίρεται όταν τους βλέπει να τσακώνονται…

Τετάρτη 6/5
Επεισόδιο 578

Ο Ουμίτ και η Αρζού τσακώνονται και εκείνη τον κατηγορεί και του λέει πως ποτέ δεν παίρνει το μέρος της. Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του καθώς εκείνος ήταν ο μόνος που την υποστήριζε τόσο καιρό. Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της να ξεκουραστεί. Ο Ουμίτ την ακολουθεί και η Αρζού ζητάει να μείνει μόνη της.

Η Γκόντζα χαίρεται που τους βλέπει τσακωμένους.  Ο Βεϊσέλ και ο Ερκούτ πηγαίνουν στο κλαμπ, που εμφανίζεται η Σιταρέ.  Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι έχει να εμφανιστεί τρία βράδια. Ο έρωτας της Σιταρέ για τον Σελίμ μεγαλώνει.

Η Αϊλά επιστρέφει αργά στο σπίτι κάθε μέρα και ο Μουράτ της λέει πως ο πατέρας της θα θυμώσει αν το μάθει.  Ο Ουμίτ ετοιμάζει πρωϊνό για την Αρζού αλλά εκείνη του λέει πως δεν θέλει να φάει τίποτα.  Ο Ουμίτ την προειδοποιεί για τον Τζεβαχίρ και τον Γιουσούφ. Της λέει πως ο Τζεβαχίρ είναι ένας ανόητος και ο Γιουσούφ δικηγόρος και μπορεί να τη βάλει φυλακή με το πρώτο της λάθος.  Η Γκόντζα το ακούει αυτό. Το τηλέφωνο της χτυπάει και η Αρζού τη βλέπει να κρυφακούει και της βάζει τις φωνές. Ο Ουμίτ ζητάει συγνώμη από την Γκόντζα.  Η Μελέκ δεν αντέχει τον τρόπο που της φέρεται η Αρζού και παραιτείται.

Η Σιταρέ πηγαίνει για ψώνια και κάποιος την παρακολουθεί. Δεν είναι άλλος από τον Ερκούτ, ο οποίος βλέπει που μένει. Ο Τζεβαχίρ μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο και του λέει πως δεν θέλει λάθη στη δουλειά. Φαίνεται πως έχει καταστρώσει κάποιο σχέδιο.  Ο φίλος του Γιουσούφ βρίσκει το βιβλίο, που αναζητούσε η Λεϊλά. Ο Γιουσούφ της τηλεφωνεί και εκείνη ενθουσιάζεται όταν ακούει τη φωνή του. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και φεύγει με το βιβλίο χαρούμενη αλλά λίγο αργότερα δύο άντρες μαχαιρώνουν τον Γιουσούφ…

Πέμπτη 7/5
Επεισόδιο 579

Η Ελίφ φεύγει από το σχολείο πριν πάει η Μελέκ να την πάρει και πηγαίνει κατευθείαν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Τον βλέπει αναίσθητο στο πάτωμα και τηλεφωνεί αμέσως στη Μελέκ. Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το σπίτι τη Σιταρέ και βλέπει τη Ζεϊνέπ και σοκάρεται. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να εγκρίνει τη ζωή και το επάγγελμα της Σιταρέ.  Η Μελέκ καλεί ασθενοφόρο για τον Γιουσούφ. Όλοι στη γειτονιά συζητούν για το περιστατικό. Η Αρζού μιλάει με τον άντρα που επιτέθηκε στον Γιουσούφ καθώς αυτή έδωσε την εντολή.  Ο Τζεβαχίρ το καταλαβαίνει σοκάρεται, άλλο πράγμα να απειλείς κάποιον και άλλο πράγμα να τον μαχαιρώνεις. Ο Τζεβαχίρ νιώθει ανήσυχος.

Η κατάσταση του Γιουσούφ είναι κρίσιμη. Η νοσοκόμα λέει πως ίσως χρειαστεί αίμα. Η Μελέκ ειδοποιεί την οικογένεια αλλά και τη Λεϊλά επειδή ξέρει πως είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.  Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ αφήνουν την Ιντζί με τη Σιταρέ και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Μελέκ ειδοποιεί και τον φίλο του Γιουσούφ, τον Ορχάν. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ στέλνουν την Μπαχριγιέ στο νοσοκομείο για να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του Γιουσούφ.

Όταν φτάνει ο γιατρός τους ενημερώνει πως όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και είναι εκτός κινδύνου.  Ο Τζεβαχίρ ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως ο Γιουσούφ είναι ζωντανός. Η Αρζού όμως θέλει να κάνει κάτι για να τελειώσει ότι ξεκίνησε σε σχέση με τον Γιουσούφ. Η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ και η νοσοκόμα της επιτρέπει να τον δει για λίγο μαζί με τη Μελέκ…

Παρασκευή 8/5
Επεισόδιο 580

Η Ελίφ και η Μελέκ είναι στο πλευρό του Γιουσούφ. Η Αρζού πηγαίνει στο νοσοκομείο και τις βλέπει. Εκείνη τη στιγμή φτάνει και ο Ορχάν, ο οποίος συνοδεύει στην έξοδο τη Μελέκ και την Ελίφ καθώς θα έρθει να τις πάρει ο Σελίμ. Η Αρζού εκμεταλλεύεται το γεγονός πως δεν είναι κανείς εκεί και μπαίνει στο δωμάτιο του Γιουσούφ για να τελειώσει τη δουλειά της.  Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει και εκείνος στο νοσοκομείο. Η Αρζού προσπαθεί να σκοτώσει τον Γιουσούφ και ο Τζεβαχίρ μπαίνει στο δωμάτιο και την εμποδίζει.  Ο Τζεβαχίρ αντιδρά στα δολοφονικά σχέδια της Αρζού.

Της λέει πως θέλει το βιβλιοπωλείο αλλά όχι έτσι.  Η Αρζού του υπενθυμίζει ότι έδωσε πολλά χρήματα για το εργαστήρι ραπτικής. Η Μελέκ είναι ήσυχη επειδή ο Ορχάν θα μείνει το βράδυ κοντά στον Γιουσούφ.  Ο Ερκούτ είναι αποφασισμένος να πει στην Ζεϊνέπ που δουλεύει η Σιταρέ. Χτυπάει την πόρτα του σπιτιού αλλά ανοίγει η Σιταρέ και του ζητάει να φύγει αλλά εκείνος δεν την ακούει. Η Ζεϊνέπ έρχεται και η Σιταρέ της λέει πως ο Ερκούτ είναι αδελφός του άντρα της.

Ο Ερκούτ δεν αποκαλύπτει τελικά τη Σιταρέ και αποφασίζει προς το παρόν να κρατήσει για τον εαυτό του το μυστικό της.  Η Σιταρέ και η Ζεϊνέπ ξαφνιάζονται επειδή έχουν τον Ερκούτ κοινό γνωστό.  Η Σιταρέ ρωτάει τη Ζεϊνέπ πως γνωρίζει τον Ερκούτ και εκείνη της λέει πως κάποτε τον εγκατέλειψε λίγο πριν παντρευτούν. Αλλά στη συνέχεια η  Ζεϊνέπ αναρωτιέται πως δεν το ξέρει αυτό αφού ο Ερκούτ είναι αδελφός του άντρα της. Η Σιταρέ λέει ένα ακόμα ψέμα. Ο Γιουσούφ συνέρχεται και ο Ορχάν τον ρωτάει αν θυμάται κάποιον στο δωμάτιο του.

Η Μελέκ ανακοινώνει στην οικογένειά της πως παραιτήθηκε και όλοι την υποστηρίζουν. Τώρα όμως θα πρέπει να πληρώσει χρήματα όπως ορίζει το συμβόλαιο, που είχε υπογράψει.  Η Αρζού ήδη μιλάει με τον δικηγόρο της για το θέμα της Μελέκ. Ο δικηγόρος της λέει πως η Μελέκ κινδυνεύει με φυλακή επειδή παραιτήθηκε. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ στο νοσοκομείο…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/pressroom/                                  

Ευχές για Καλό Πάσχα με
αλληλεγγύη, αισιοδοξία και δύναμη.

Αυτό το Πάσχα μένουμε όλοι σπίτι, για να έρθει η Ανάσταση!