Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF

Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30 

Δευτέρα 27/4
Επεισόδιο 571

Η οικογένεια Εμίρογλου μαθαίνει για το παρελθόν του Γιουσούφ και για τον πατέρα του, που ήταν προπονητής στην ποδοσφαιρική ομάδα της γειτονιάς.  Η Λεϊλά είναι λυπημένη επειδή μπορεί ο Γιουσούφ να γύρισε στη γειτονιά αλλά τώρα περνάει το χρόνο του με τη Μελέκ.  Ο Βεϊσέλ συμβουλεύει τον Μουράτ να δουλέψει με τον πατέρα της Αϊλά.  Ο Σελίμ έρχεται για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση με τον Βεντάτ και υποστηρίζει τη Σιταρέ.

Ο Σελίμ τον χτυπάει και ενώ φεύγει με τη Σιταρέ, ο Βεντάτ ουρλιάζει πως θα εκδικηθεί.  Η Ασουμάν εξακολουθεί να είναι λυπημένη επειδή η Γκόντζα δεν της είπε ότι θυμάται τα πάντα. Θέλει να φύγει από το σπίτι αλλά η Γκόντζα την εμποδίζει και της προτείνει συνεργασία.  Ακόμη της προσφέρει ένα νέο σπίτι και πιστωτικές κάρτες για αγορές χωρίς όριο. Όπως είναι φυσικό η Αοουμάν δέχεται την προσφορά.

Η Λεϊλά βλέπει τον Γιουσούφ στο δρόμο και προσπαθεί να τον αποφύγει αλλά είναι αδύνατο. Κάνουν μια μικρή συζήτηση και συνεχίζει ο καθένας τον δρόμο του. Ο Τζεβαχίρ και ο Γιουσούφ συναντιούνται τυχαία. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως θα βρει τρόπο να του πάρει το μαγαζί.  Ο Ουμίτ ζητάει από την Αρζού να κάνει δουλειές του σπιτιού και εκείνη του απαντάει δεν είναι αυτό το στυλ της. Ο Ουμίτ της ζητάει να βρει υπηρέτρια.

Η Γκόντζα λέει στην Ασουμάν πως πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να εκβιάσουν τον Ερκούτ και την Αρζού και να παίξουν το παιχνίδι με τους ίδιους όρους, που το παίζουν και εκείνοι. Η Γκόντζα δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να ζητήσει τη βοήθεια του νόμου για να βρει το δίκιο της.  Ο Γιούσουφ κάνει αίτηση για να έχουν σύνδεση internet στο σπίτι του, όπου μένει πια η οικογένεια Εμίρογλου.  Αγοράζει και έναν φορητό υπολογιστή για τα παιδιά.  Ο Μουράτ πιστεύει πως βρήκε μόνος του τη νέα του δουλειά αλλά στην πραγματικότητα ο πατέρας της Αϊλά τα έχει κανονίσει όλα…

Τρίτη 28/4
Επεισόδιο 572

Η Ελίφ και η Ιντζί είναι χαρούμενες με τον νέο υπολογιστή αλλά στο τέλος τσακώνονται γιατί η Ελίφ θέλει να κάνει μια εργασία στον υπολογιστή και η Ιντζί να παίξει ένα παιχνίδι. Η Γκόντζα και η Ασουμάν καταστρώνουν τα σχέδια τους εναντίον του Ερκούτ και της Αρζού και τους στέλνουν από ένα πακέτο.  Η Σιταρέ περιμένει έξω από το μαγαζί τον Σελίμ. Ο Ερκούτ περνάει και την παρατηρεί και η κοπέλα νιώθει άβολα. Ο Ερκούτ φεύγει αλλά από απόσταση βλέπει τον Σελίμ να παραλαμβάνει τη Σιταρέ με το ταξί. Η Αρζού προσπαθεί να βρει υπηρέτρια για το σπίτι.

Η Λεϊλά φτιάχνει ένα κέικ για τον Γιουσούφ ελπίζοντας πως θα τον δει. Ο Ερκούτ και η Αρζού ανοίγουν τα πακέτα τους και βλέπουν μέσα φίδια!  Η Ελίφ και η Ιντζί πιστεύουν πως υπάρχουν φαντάσματα στη σοφίτα και φεύγουν τρέχοντας από το σπίτι. Πέφτουν πάνω στη Λεϊλά ενώ η Μελέκ και η Ζεϊνέπ τις ακολουθούν και έτσι για πρώτη φορά η Λεϊλά και η Μελέκ συναντιούνται. Η Μελέκ καλεί τη Λεϊλά στο σπίτι. Ο Σελίμ αφήνει τη Σιταρέ και λίγο αργότερα εμφανίζεται ο Βεντάτ, ο οποίος την απειλεί με ένα όπλο.  Η Αρζού είναι αναστατωμένη μετά το πακέτο, που έλαβε και ο Ουμίτ της λέει πως έχει κάνει τόσους εχθρούς, που δεν μπορεί να μαντέψει ποιος ευθύνεται για το περιστατικό με τα φίδια.

Ο Ερκούτ πάλι υποψιάζεται τον Σελίμ ως αποστολέα του πακέτου.  Η Λεϊλά νιώθει άβολα για τη σχέση του Γιουσούφ με την οικογένεια Εμίρογλου. Η Μελέκ και η Αλιγιέ ανεβαίνουν στη σοφίτα του σπιτιού για να την καθαρίσουν…

Τετάρτη 29/4
Επεισόδιο 573

Η Αρζού εξακολουθεί να φοβάται μετά το περιστατικό με το φίδι.  Ο Ουμίτ της λέει πως κάποιος θέλει να την εκβιάσει και αυτό το περιστατικό δεν θα είναι το τελευταίο για αυτό τη συμβουλεύει να μείνει στο σπίτι για λίγο.  Ο Ερκούτ είναι και εκείνος προβληματισμένος με το γεγονός και επισκεπτέται τον Λατίφ, τον πατέρα της Αϊλά για να ζητήσει τη γνώμη του.  Η Ασουμάν και η Γκόντζα γελάνε και είναι σίγουρες πως η Αρζού και ο Ερκούτ βρίσκονται σε πανικό.  Η Γκόντζα στέλνει μήνυμα στον Ερκούτ και την Αρζού παίζοντας με τα νεύρα και την ψυχολογία τους. Η Σιταρέ προσπαθεί να το σκάσει από τον Βεντάτ αλλά είναι αδύνατο. Τον ρωτάει τι θέλει από εκείνη και της απαντάει να φύγουν μαζί στο εξωτερικό.

Η Μελέ  με την Ελίφ και την Ιντζί πηγαίνουν να ευχαριστήσουν τον Γιουσούφ για τον υπολογιστή. Οι μικρές του λένε για την «περιπέτεια», που έζησαν στη σοφίτα του σπιτιού, όταν νόμιζαν πως η παλιά ραπτομηχανή ήταν φάντασμα. Ο Γιουσούφ εξηγεί πως η ραπτομηχανή άνηκε στη μητέρα του και αν θέλουν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν.  Ο Σελίμ βρίσκει στο ταξί του μια τσάντα της Σιταρέ και αποφασίζει να της την επιστρέψει. Ο Βεντάτ σπάει το τηλέφωνο της Σιταρέ όταν βλέπει να την καλεί ο Σελίμ γιατί ζηλεύει. Η Σιταρέ καταφέρνει να το σκάει και τηλεφωνεί στον  Σελίμ από ένα εστιατόριο για να έρθει να την πάρει.

Η Λεϊλά νιώθει άσχημα όταν ακούει πόσο κοντά είναι η Μελέκ με τον Γιουσούφ.  Ζηλεύει γιατί αν και εκείνη τον γνωρίζει τόσα χρόνια, ποτέ δεν είχαν αναπτύξει τόση οικειότητα.  Αποφασίζει να μιλήσει στον Γιουσούφ για τα αισθήματά της και πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο.  Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει το μέρος, στο οποίο τον περιμένει η Σιταρέ. Και ο Βεντάτ προσπαθεί να βρει τη Σιταρέ. Ο Σελίμ τη βρίσκει πρώτος και ακολουθεί ο Βεντάτ, ο οποίους τους σημαδεύει με ένα όπλο. Ο Σελίμ του επιτίθεται και το όπλο πέφτει από τα χέρια του Βεντάτ. Η Σιταρέ το παίρνει και σημαδεύει τον Βεντάτ αλλά ο Σελίμ την πείθει να μην πυροβολήσει. Ο Βεντάτ το βάζει στα πόδια. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ αλλά δεν καταφέρνει να του μιλήσει για τα αισθήματά της…

Πέμπτη 30/4
Επεισόδιο 574

Ο Σελίμ βοηθάει τη Σιταρέ και τη συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία αλλά εκείνη αρνείται. Η Λεϊλά ζητάει ένα βιβλίο από τον Γιουσούφ, που δεν το έχει και το αναζητά για να της το δώσει.  Η Αϊλά συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την Τουλάι ισχυριζόμενη πως είναι έγκυος και δεν μπορεί να κάνει δουλειές και πως εξαιτίας του μωρού έχει περίεργες απαιτήσεις στο φαγητό.  Ο Σελίμ πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο τη Σιταρέ και εκείνη τον ευχαριστεί.

Η Σιταρέ είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ ράβουν φορέματα πριγκίπισσας για την Ελίφ και την Ιντζί.  Η γειτόνισσα Χούλγια τις επισκέπτεται και τους λέει πως θα πει σε όλη τη γειτονιά ότι ράβουν ρούχα για να βγάλουν ένα έξτρα εισόδημα.  Ο Τζεβαχίρ χρειάζεται πάλι χρήματα αλλά η Αρζού αρνείται να του δώσει. Ο Τζεβαχίρ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστεί να κλείσει το εργαστήρι ραπτικής και αυτό δεν της αρέσει καθόλου.

Η Αρζού τον καλεί σπίτι της για να μιλήσουν και ενώ διαπραγματεύονται το ποσό έρχεται ο Ουμίτ.  Η Αρζού δεν θέλει να συναντηθούν οι δύο άντρες και κρύβει τον Τζεβαχίρ. Καθώς τρέχει να κρυφτεί, πέφτει το κασκόλ του. Όταν ο Ουμίτ πηγαίνει στο δωμάτιο τους, η Αρζού δίνει στον Τζεβαχίρ ένα πανάκριβο κολιέ της.  Αφού φεύγει ο Τζεβαχίρ, ο Ουμίτ βλέπει το κασκόλ του. Η Αρζού βρίσκει μια δικαιολογία.

Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και ζητάει τη βοήθεια της. Όλα είναι μέρος του σχεδίου της για εκδίκηση.  Η Σιταρέ τηλεφωνεί στον Ουμίτ και ζητάει ξανά τη βοήθειά του. Ο Σελίμ για να την προστατέψει την πηγαίνει σπίτι του. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ τη βλέπουν για πρώτη φορά και σοκάρονται…

Παρασκευή 1/5
Επεισόδιο 575

Ο Σελίμ συστήνει τη Σιταρέ στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ και την Αλιγιέ, οι οποίες ξαφνιάζονται από την παρουσία της κοπέλας στο σπίτι τους. Ο Σελίμ δυσκολεύεται να βρει τα λόγια να εξηγήσει την κατάσταση και όταν το κάνει οι τρεις γυναίκες ανησυχούν για τον Σελίμ. Η Γκόντζα συμπεριφέρεται σαν να χρειάζεται απελπισμένα βοήθεια. Λέει στην Αρζού πως η Ασουμάν την έδιωξε. Στην αρχή η Αρζού την αφήνει έξω από το σπίτι για να της δώσει ένα μάθημα.

Δεν έχει ιδέα πως η Γκόντζα παίζει μαζί της και καταστρώνει τα σχέδια εναντίον της.  Λίγο αργότερα η Αρζού βάζει την Γκόντζα μέσα στο σπίτι και της λέει πως μπορεί να δουλέψει ξανά για εκείνη ως υπηρέτρια.  Ο Ουμίτ ανησυχεί πως μια μέρα η Γκόντζα θα θυμηθεί τα πάντα και η Αρζού του λέει πως όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το τακτοποιήσει εκείνη το ζήτημα. Επίσης θυμίζει στον Ουμίτ πως εκείνος είναι υπεύθυνος για το ατύχημα της Γκόντζα. Η Σιταρέ μιλάει με μια ξαδέλφη της και της λέει πως θα την επισκεφθεί το απόγευμα. Ο Σελίμ προσφέρεται να την πάει.  Η Λεϊλά χρειάζεται ένα καινούριο φόρεμα και θέλει να της το ράψει η Μελέκ. Η μητέρα της όμως διαφωνεί με την ιδέα της.

Η Αρζού θέλει να μάθει τι συνέβη ανάμεσα στην Γκόντζα και την Ασουμάν. Η Γκόντζα της λέει πως η Ασουμάν την πήγε στην εταιρία του άντρα της, του Ερκούτ και η Αρζού φοβάται μήπως η Γκόντζα θυμηθεί αλλά εκείνη συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει τον Ερκούτ.  Ο Τζεβαχίρ ενημερώνει την Αρζού πως θα ανοίξει ξανά το εργαστήριο ραπτικής. Εκείνη του λέει πως θέλει να είναι εκεί. Η Λεϊλά πηγαίνει στη Μελέκ για το φόρεμα της και τη ρωτάει διάφορα για τον Γιουσούφ.  Η ιστορία της Σιταρέ πως θα επισκεφθεί την ξαδέλφη της είναι ένα ψέμα και λέει στον Σελίμ πως η ξαδέλφη της άλλαξε γνώμη και δεν την θέλει οπότε δεν θα πάει….

http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/pressroom/