Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Elif: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

ELIF
Καθημερινή δραματική σειρά  στο Star
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30 

Δευτέρα 17/2
Επεισόδιο 523

Ο Χακί ζητιανεύει στους δρόμους και ο πατέρας του τον παρακολουθεί από απόσταση. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι αλλά δεν λέει την αλήθεια στην Τουλάι, πως τον χτύπησαν στο δρόμο οι πιστωτές τους.  Ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ πως πρέπει γρήγορα να βρουν χρήματα.  Ο Ερκούτ ζητάει από τους άντρες του να βρουν τον Ουμίτ. Ανησυχεί και για τον Βεϊσέλ επειδή άκουσε τη συνομιλία του με τον Ουμίτ και ξέρει τα πάντα. Για αυτό και πρέπει να βρει τον Ουμίτ πριν τον Βεϊσέλ.

Η Αρζού διώχνει την Γκόντζα αλλά ένα τυχαίο γεγονός την κάνει να αλλάξει γνώμη γιατί χωρίς την επίβλεψη της μπορεί η Γκόντζα να συναντήσει κάποιον και να της μιλήσει για την περιουσία της. Έτσι ζητάει από την Ασουμάν να φροντίζει την Γκόντζα και να την παρακολουθεί.  Ο Μουράτ ευχαριστεί την Αϊλά και της λέει πως της χρωστάει τα χρήματα, είναι προσωπικό του χρέος.  Καθώς μιλάνε η Αϊλά νιώθει ζαλάδα. Όταν είναι μόνη της στο μπάνιο λέει στον εαυτό της πως πρέπει να βιαστεί. Φαίνεται πως η Αϊλά είναι έγκυος και αναζητά κάποιον για να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό.

Ο Μουράτ δανείζεται χρήματα από έναν τοκογλύφο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πατέρα της Αϊλά. Τώρα η Αϊλά έχει ένα καλό χαρτί στα χέρια της για να πιέσει τον Μουράτ να την παντρευτεί.  Η Μπαχριγιέ σχολιάζει τη σχέση της Μελέκ με τον Γιουσούφ.  Στο βιβλιοπωλείο ο μαχαιρωμένος Γιουσούφ από τον πατέρα του Χακί, ανησυχεί για τον μικρό. Προσπαθεί να σηκωθεί για να πάει να τον βοηθήσει αλλά χάνει τις αισθήσεις του.  Η Ελίφ πηγαίνει λίγο φαγητό στον Γιουσούφ και τον βρίσκει λιπόθυμο…

Τρίτη 18/2
Επεισόδιο 524

Η Ελίφ ενημερώνει τη μητέρα της για την κατάσταση του Γιουσούφ. Η Μελέκ και οι εργάτριες πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο.  Ο Τζεβαχίρ τις ακολουθεί. Η Πελίν είναι μαζί με τον Σελίμ στο αυτοκίνητό του. Ο Σελίμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τους πιστωτές του. Ο Σελίμ προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός.  Ο Μουράτ επιστρέφει σπίτι με τα χρήματα, χωρίς να ξέρει πως ο τοκογλύφος από τον οποίο τα δανείστηκε είναι ο πατέρας της Αϊλά. Προσπαθεί να βρει τον πατέρα του αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις του.

Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσέλ σε μια προσπάθεια να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ζεϊνέπ αλλά δεν είναι εύκολο. Της ζητάει να επιστρέψει μαζί του στο κτήμα αλλά εκείνη αρνείται.  Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και ο Μουράτ του δείχνει τα χρήματα, που πήρε από τον τοκογλύφο. Ο Βεϊσέλ του λέει να επιστρέψει αμέσως τα χρήματα στον τοκογλύφο.  Η Αϊλά έχει πάθει εμμονή με τον Μουράτ και καταστρώνει τα σχέδιά της. Πρέπει όλα να γίνουν πριν ο πατέρας ανακαλύψει την αλήθεια, που εκείνη κρύβει.  Η Μελέκ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη είναι απογοητευμένη και θυμωμένη με τον Σελίμ…

Τετάρτη 19/2
Επεισόδιο 525

Ο Σελίμ προσπαθεί να βρει μετρητά και να πληρώσει κάποιες από τις οφειλές του γιατί μπορεί να χάσουν ακόμα και το σπίτι τους.  Η Ελίφ και ο Ταϊλάν πηγαίνουν στο σπίτι του Χακί αλλά δεν τον βρίσκουν εκεί. Η Μελέκ σε κάθε ευκαιρία που έχει, επισκέπτεται τον Γιουσούφ για να δει αν είναι καλά.  Η Πελίν επισκέπτεται τον Σελίμ και του προσφέρει χρήματα για να λύσει κάποια από τα πολλά προβλήματά του αλλά ο Σελίμ της λέει πως δεν μπορεί να τα δεχθεί.  Ο Βεϊσέλ ζητάει χρήματα από τον Σελίμ και εκείνος του λέει πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Σελίμ ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για να σώσει το σπίτι της οικογένειας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.  Η Αλιγιέ πηγαίνει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως η σχέση της με τον Σελίμ έχει τελειώσει.

Η Αλιγιέ καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Καθώς φεύγει, χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουλάι και η Ζεϊνέπ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.  Ο γιατρός τους λέει πως η Αλιγιέ λιποθύμησε εξαιτίας υψηλής πίεσης. Η Αλιγιέ είναι καλύτερα αλλά η Ζεϊνέπ νιώθει υπεύθυνη για την κατάστασή της. Όλοι μαζί επιστρέφουν στο κτήμα.  Εξαιτίας της κατάστασης της Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ βρίσκονται πια στο ίδιο σπίτι. Η Ζεϊνέπ του λέει πως θα μείνει γιατί δεν θέλει να στεναχωρήσει την Αλιγιέ αλλά μόλις συνέλθει η μητέρα του, εκείνη θα φύγει ξανά.  Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βρει τρόπο να σώσει τον Χακί από τα χέρια του πατέρα του…

Πέμπτη 20/2
Επεισόδιο 526

Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ συμφιλιώθηκαν αλλά στην πραγματικότητα η Ζεϊνέπ μένει στο κτήμα μόνο μέχρι να νιώσει καλύτερα η Αλιγιέ. Η Αρζού βρίσκει μια φωτογραφία της με τον Ουμίτ και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που πέρασαν μαζί. Θυμώνει όμως με τον εαυτό της γιατί πιστεύει πως το να νοσταλγείς κάποιον είναι αδυναμία.  Η Μελέκ και ο Σελίμ μιλάνε για το χρέος. Η Αλιγιέ τους ακούει.  Ο Χακί πηγαίνει στο σχολείο και η Ελίφ μιλάει μαζί του και καταλαβαίνει πως ο πατέρας του τον βάζει να ζητιανεύει. Ζητάει τη βοήθεια του Γιουσούφ για τον φίλο της.

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ αποφασίζουν να δράσουν και η αστυνομία συλλαμβάνει τον πατέρα του Χακί.  Ο Μουράτ αποφασίζει να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε από τον τοκογλύφο. Συναντάει τυχαία την Αϊλά και της ανακοινώνει την απόφασή του. Η Αϊλά προσλαμβάνει δύο άντρες να χτυπήσουν και να πάρουν τα χρήματα από τον Μουράτ γιατί θέλει ο Μουράτ να είναι στο έλεος του πατέρα της ώστε να λειτουργήσει το σχέδιο, που έχει καταστρώσει.

Ο Βεϊσέλ εντοπίζει τον Ουμίτ αλλά καθώς μιλάνε, πιάνονται από δύο άντρες. Ο Βεϊσέλ στην αρχή πιστεύει πως πρόκειται  για τους πιστωτές του αλλά αποδεικνύεται πως ο Ερκούτ κρύβεται πίσω από αυτή την εξέλιξη. Ο Ουμίτ και ο Βεϊσέλ είναι δεμένοι σε καρέκλες και ο Ερκούτ εμφανίζεται μπροστά τους. Τους λέει πως οι άντρες του θα τους σκοτώσουν και φεύγει…

Παρασκευή 21/2
Επεισόδιο 527

Στο κτήμα μετά από καιρό είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια. Η Ζεϊνέπ είναι αποφασισμένη να φύγει όταν η Αλιγιέ νιώσει καλύτερα. Μετά το δείπνο η Πελίν επισκέπτεται την Αλιγιέ. Η Ζεϊνέπ δυσκολεύεται να κρύψει τη ζήλια της.  Ακούει τον Σελίμ να συζητάει με την Πελίν και παρεξηγεί την κουβέντα τους. Πιστεύει πως διαφωνούν για την άφιξή της στο κτήμα. Στην πραγματικότητα συζητούν για το χρέος του Σελίμ.  Η Γκόντζα κάνει ερωτήσεις για τη φωτογραφία της Αρζού με τον άντρα και η Ασουμάν δεν της δίνει τις σωστές απαντήσεις. Η Αρζού όμως ακούει την κουβέντα τους και γίνεται έξαλλη.

Τις προειδοποιεί να ασχολούνται μόνο με τις δουλειές τους. Η Αρζού δεν είναι θυμωμένη μόνο με την Γκόντζα και την Ασούμαν αλλά και με τον εαυτό της επειδή της λείπει ο Ουμίτ. Τον καλεί αλλά ο Ουμίτ δεν είναι σε θέση να της απαντήσει.  Ο Χακί μένει στο κτήμα αλλά ο Γιουσούφ και ο φίλος του δικηγόρος ξέρουν πως αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Οι κοινωνικές υπηρεσίες θα αναλάβουν τον Χακί.  Ο Βεϊσέλ και ο Ουμίτ είναι δεμένοι στις καρέκλες αλλά φαίνεται πως ο Ερκούτ ήθελε απλά να τους τρομάξει και όχι να τους σκοτώσει.  Η Αϊλά θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Ο Μουράτ είναι απελπισμένος γιατί χωρίς τα χρήματα του τοκογλύφου είναι πια καταδικασμένος.  Η Αϊλά είναι έγκυος και σχεδιάζει να παντρευτεί τον Μουράτ ώστε ο πατέρας της να πιστεύει πως αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Ερκούτ λέει στον Βεϊσέλ πως θα τον αφήσει να ζήσει υπό έναν όρο: να σκοτώσει τον Ουμίτ…

http://www.star.gr/tv/shows/elif/
https://www.star.gr/tv/press-room/                            

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.