“Έλεος!”: Ο Ηλίας Ψινάκης και Αννίτα Πάνια υποδέχονται τη Χρύσα Ρώπα

“Έλεος!”: Ο Ηλίας Ψινάκης και Αννίτα Πάνια υποδέχονται τη Χρύσα Ρώπα

«ΕΛΕΟΣ!»

ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10
ΣΤΟ MEGA

Το «Έλεος!» με την  Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη ανανεώνει και αυτή την εβδομάδα το ραντεβού του με τους τηλεθεατές. Το ανατρεπτικό late night-talk show του MEGA θα μας ξεσηκώσει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 00:10  με καλεσμένη τη Χρύσα Ρώπα.

Η κωμική ηθοποιός παραχωρεί μια ειλικρινή και αυθόρμητη συνέντευξη. Μιλάει για τις δυσκολίες της προσωπικής της ζωής, για τους συναδέλφους της που την στήριξαν στις οικονομικές της δυσκολίες αλλά και για τις συνθήκες που αντιμετωπίζει τώρα.

Την ίδια βραδιά θα απολαύσουμε μια special εκδοχή του «The Chase» όπου η Αννίτα και ο Ηλίας ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τις περισσότερες σωστές απαντήσεις… Έχουν πιθανότητες να λάβουν μέρος στο ασύγκριτο τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου;

Για να το μάθουμε αυτό, η αρχισυντάκτρια του «The Chase», Δήμητρα Πασσά, έρχεται στο «Έλεος!» και η μάχη κρίνεται πια στο πλατό, καθώς περνάει τους παρουσιαστές από ένα γρήγορο και γεμάτο χιούμορ τεστ.

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης φέρνουν το παρασκήνιο στο προσκήνιο και για μια ακόμη φορά θα αναφωνήσουμε «Έλεος!», την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στις 00:10 στο MEGA.

Ποτέ δεν είναι αργά για το απολαυστικά τολμηρό «Έλεος!».

«ΕΛΕΟΣ!» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ

ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10, ΣΤΟ MEGA

#Eleos