Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δε νιώθω πως χρωστάω σε κάποιον κάτι, μια απάντηση που…»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Δε νιώθω πως χρωστάω σε κάποιον κάτι, μια απάντηση που...»

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα“, βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας πως διανύει μια όμορφη φάση.

«Είμαι καλά. Είμαι σε μια φάση ζωής που πραγματικά απολαμβάνω αυτό που μου έρχεται, στο βαθμό που μπορώ κι εγώ να το αντιληφθώ… Αυτό το καλοκαίρι ήταν για μένα πολύ δημιουργικό και με πολλά δώρα», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ενώ στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός θέλησε να ρωτήσει την τραγουδίστρια αν αν… χαμογελάει και πάλι και αν πρόλαβε να δει την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία βρίσκεται και ο σύντροφός της Νίκος Συρίγος.

Μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν έκρυψε την αμηχανία της.

«Χαμογελάω πάντα. Ακόμα και όταν δεν είμαι καλά χαμογελάω… Χαμογελάω και με τις δυσκολίες της ζωής. Η ζωή είναι τόσο όμορφη γιατί έχει τα πάντα…Δε πρόλαβα να δω “Χαμογέλα και πάλι”. Γενικά λένε πολλά για μένα», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Επίσης όταν ο Κώστας Τσουρός τη ρώτησε αν την ενοχλούν όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη, είπε: «Δε με ενοχλεί το τι λέγεται για μένα. Απλώς τώρα τελευταία συνειδητοποιώ ότι σε κάποιους, ίσως φαίνεται αδιάφορο το ότι δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δε μπορώ να δικαιολογηθώ. Δε νιώθω πως χρωστάω σε κάποιον κάτι, μια απάντηση που δε δίνω.

Η προσωπική μου ζωή, είναι προσωπική μου ζωή και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου και για όσους βρίσκονται στην προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι, ούτε ένας άνθρωπος που δεν απαντώ. Δε με νοιάζει που ασχολούνται με εμένα. Με νοιάζει που κρίνουν το ότι δεν θέλω να μιλάω. Δε νιώθω ότι υπάρχει λόγος να κριθώ για κάτι».

«Ζούμε μια εποχή πολύ έντονη… Έχουν γίνει πολύ σκληρά πράγματα… Ποιον νοιάζει τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Πραγματικά αν ένιωθα ότι ένας Έλληνας θα ανακουφιστεί με το να μάθει τι κάνω εγώ στη ζωή μου, θα το έλεγα. Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι μου συμβαίνει;», πρόσθεσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Ο σύντροφός μου δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου και θα ήθελα να μην επέμβει ποτέ. Έχω έρθει αντιμέτωπη στο παρελθόν με τέτοιες καταστάσεις αλλά θα ήθελα να μη συμβαίνει γιατί είναι ένα πολύ δικό μου κομμάτι… Ακούω γνώμες από όλους, αλλά… θέλω να είναι διακριτικοί οι άνθρωποι στο κομμάτι της εργασίας μου», συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.