Ελεονώρα Μελέτη για τους παίκτες reality που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές: «Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι μια θέση που…»

Ελεονώρα Μελέτη για τους παίκτες reality που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές: «Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι μια θέση που…»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα για τους παίκτες reality, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε μέσα από την εκπομπή της να τοποθετηθεί επί του θέματος κάνοντας ένα μεγάλο ξέσπασμα

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια εξήγησε πως θα πρέπει τα πρόσωπα που συμμετέχουν στις εκπομπές να επιλέγονται με άλλα κριτήρια και όχι το πόσο διάσημοι είναι το συγκεκριμένο διάστημα.

«Επιτέλους κάποιος βγήκε και το είπε διότι πραγματικά, για ελάτε λίγο και στη θέση ανθρώπων σαν εμάς που κάνουμε τηλεόραση τόσα χρόνια ή ανθρώπων που κάνουν ρεπορτάζ έξω και περιμένουν να έρθει η σωστή στιγμή για να πάρουν κι εκείνοι τη θέση τους μπροστά και ξαφνικά, στα δοκιμαστικά βρίσκονται με ανθρώπους που μέχρι πριν δυο μήνες κάνανε άλλες δουλειές…. και ξαφνικά βρίσκονται στο ίδιο δοκιμαστικό επειδή πήγαν σε ένα ριάλιτι» είπε η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε:

«Είναι πιο λογικό να δεις έναν ηθοποιό σε κάποια τηλεοπτικά πρότζεκτ, από το να δεις ένα παιδί που ήταν στην ομάδα παικτών του Survivor. Δεν το καταλαβαίνω και δεν το καταλαβαίνω όχι από τα παιδιά αυτά που τους δίνεται η ευκαιρία και σαφώς θα την πάρουν και θα την εκμεταλλευτούν αλλά από τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Δε μπορείς να εμπιστεύεσαι μια θέση που απαιτεί κάποιες δεξιότητες, μεγάλες ή μικρές, σε ανθρώπους που υπήρξαν πρότζεκτ που απλά έκανε νούμερα».

Στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε: «Καταλαβαίνω αυτό που λέτε για τις ίσες ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να περιχαρακώσουμε και τον χώρο μας κάπως γιατί πραγματικά υπάρχουν παιδιά που παλεύουν να τους δοθεί η ευκαιρία για να πάνε μπροστά και την τρώνε την ευκαιρία άνθρωποι που απλά απέκτησαν πρόσκαιρη μεγάλη δημοσιότητα».