Ελεονώρα Μελέτη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Υπήρχε πληροφορία ότι είναι έγκυος, προσπαθούσα να δω αν…»

Ελεονώρα Μελέτη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Υπήρχε πληροφορία ότι είναι έγκυος, προσπαθούσα να δω αν...»

Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της στο Instagram που της ευχήθηκαν για την ονομαστική της εορτή, ενώ έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

Ενώ το ευχάριστο γεγονός σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη να αποκαλύπτει πως είχε ακούσει ότι η Ιωάννα είναι έγκυος και όταν την συνάντησε προσπάθησε να δει αν έχει κοιλίτσα.

«Εγώ έμεινα σε κάτι που έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ανάρτησή του για την Ιωάννα Μαλέσκου. Είπε ότι τώρα με αυτή τη φωτογραφία της Ιωάννας και με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, δίνονται απαντήσεις και σε άλλα θέματα, π.χ επαγγελματικά. Πρέπει να είναι 4 με 5 μηνών έγκυος. Μήπως η Ιωάννα Μαλέσκου συζητούσε τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, γνωρίζοντας ότι είναι έγκυος και πολύ συνειδητά αποφάσισε να πει όχι σε όλες και να μείνει εκτός;», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Πάντως όταν είχε γίνει η πρεμιέρα των “Τέλειων Ξένων”, στις 23-24 Νοεμβρίου, υπήρχε πληροφορία. Δηλαδή είχα δεχτεί ένα τηλεφώνημα, στο οποίο με είχαν ρωτήσει “θα έρθει η Ιωάννα Μαλέσκου; είναι έγκυος”. Διακριτικά προσπαθούσα να δω αν υπάρχει κοιλίτσα, αλλά δεν πήγα να της πω κάτι. Δεν θα πας σε μία έγκυο να πεις ότι “έχω μάθει ότι είσαι έγκυος”. Δεν το κάνεις, είναι άσχημο. Δεν είχε και αν είχε δεν φαινόταν. Με το καλό, να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Εμείς ανταλλάξαμε τις ευχές μας χθες το βράδυ».