Ελένη Μενεγάκη: «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες»

Ελένη Μενεγάκη: «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες»

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, πραγματοποιήθηκε η συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, του εμβληματικού κτηρίου Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο Ελλάδος.

Μάλιστα, το μήνυμα της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρείας καλλυντικών μετέφερε για ακόμη μια χρονιά η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ η παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες που την περίμεναν και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Η Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων ρωτήθηκε επίσης για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση.

«Το ευχαριστιέμαι στην εκπομπή, ίσως πιο πολύ από πριν. Δεν ήξερα πώς είναι να είσαι εκτός, έμεινα σπίτι μου, ξεκουράστηκα. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση με κάνει και ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα. Δεν είχα δει ποτέ την τηλεόραση με τα μάτια σας. Πιο χαλαρά αισθανόμουν στο πλατό, παρά να περπατήσω στο δρόμο. Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο, απολαμβάνω κάθε στιγμή», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Όταν στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη ρωτήθηκε για την απουσία του Alpha από την εκδήλωση, απάντησε: «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες».

Θυμίζουμε πως και πέρσι η κάμερα του Alpha δε βρισκόταν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.