Ελένη Μενεγάκη για τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω»

Ελένη Μενεγάκη για τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: «Είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω»

Όπως έγινε γνωστό, σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου στη Βούλα, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 45 ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Ενώ συντετριμμένη από τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού είναι και η Ελένη Μενεγάκη που μέσα από την εκπομπή της σχολίασε το συμβάν αποκαλύπτοντας πως γνώριζε το θύμα αλλά και την αδερφή του και Βουλευτή, Κατερίνα Μονογυιού.

«Εγώ ξύπνησα με αυτό. Μου το έστειλε η Ελένη και στη αρχή δεν κατάλαβα καλά. Μετά λέω… Γιατί γνωρίζω και την κυρία Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τότε που έπαιζε στο Wall και είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή αρκετές φορές.

Τον είχα πετύχει και στη Μύκονο, είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ ωραίο, δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου τότε που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα νέα να φεύγουν άτομα ξαφνικά ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει που φεύγει μια ζωή χωρίς να έχει έρθει η ώρα της.

Είναι δυνατόν; Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Με σοκάρει που τον τελευταίο καιρό ακούω ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι από ατύχημα αυτοκίνητου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.