Ελένη Μενεγάκη για το δίπλωμα οδήγησης της: “Τους παίδεψα πάρα πολύ, αλλά το πήρα”

Ελένη Μενεγάκη για το δίπλωμα οδήγησης της: “Τους παίδεψα πάρα πολύ, αλλά το πήρα”

Μια ακόμα αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη».

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με αφορμή τις αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της, την δική της εμπειρία.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να αναφέρει ότι την πρώτη φορά κόπηκε στα σήματα, αλλά ήθελε πολύ να οδηγήσει και τελικά κατάφερε να πάρει το δίπλωμα.

«Έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια. Εγώ ήθελα πάρα πολύ να οδηγήσω, το ονειρευόμουν. Έκανα μαθήματα, έδωσα για πρώτη φορά και με κόψανε στα σήματα. Στη δεύτερη πέρασα. Θυμάμαι στην πορεία να κάθεται πίσω ο δάσκαλος και δίπλα μου ο εξεταστής και καρδιά μου κόντευε να σπάσει, τέτοιο πράγμα, ούτε στο πανεπιστήμιο δεν έχω δακρύσει όταν μπήκα.

Μπήκα μέσα και είπα “μη με τρομάξετε, θέλω να το πάρω. Μη με τρομάξετε γιατί είμαι μικρή και θέλω να τα καταφέρω”. Πήγαν όλα πάρα πολύ ωραία, όταν μου είπαν να παρακάτω με όπισθεν εκεί είπα, “μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα να το σκεφτώ”. Τους παίδεψα πάρα πολύ, αλλά το πήρα. Είπα και ένα χαριτωμένο», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.