Ελένη Καστάνη: «Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να…»

Ελένη Καστάνη: «Η απώλεια του πατέρα μου με έκανε να...»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου”, βρέθηκε η Ελένη Καστάνη.

Ωστόσο, η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και τα δάκρυά της με την αναφορά στην αυτοκτονία του πατέρα της.

«Σου ‘δωσε ο Θεός τόσο πολύ ταλέντο, αν και μπορεί να σε δυσκόλεψε σε πολλά πράγματα. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το διάβασα, δεν το ήξερα, ότι όταν έφυγε ο πατέρας σου πήγαινες 12 χρονών στο σχολείο στη Σητεία με μαύρο μαντήλι», είπε η Μαρία Μπακοδήμου μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο με την Ελένη Καστάνη να ξεσπά σε δάκρυα.

«Με συγκινήσατε πάλι… τι να κάνουμε όμως; Είναι αλήθειες αυτά, είναι από τη ζωή βγαλμένα. Έχω αυτή τη σχιζοφρένεια σαν άνθρωπος, μπορώ να καταρρεύσω όπως τώρα με ένα αφιερωματικό βίντεο αλλά μπορώ να σηκώσω και ένα ολόκληρο βουνό στις πλάτες μου. Είναι και η δουλειά που κάνουμε τέτοια. Θέλει να έχεις γερό στομάχι, να αντέχεις. Είναι δουλειά της προσφοράς. Το γεγονός αυτό με τον πατέρα μου με έκανε να φιλοσοφήσω τη ζωή, να προσπαθήσω να το εξηγήσω. Κατάλαβα ότι δεν έκανε αυτά που ήθελε στη ζωή του», πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη.