Ελένη Καρακάση: “Σε οντισιόν με προσέβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο, ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω βιώσει”

Ελένη Καρακάση: “Σε οντισιόν με προσέβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο, ήταν η χειρότερη εμπειρία που έχω βιώσει”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό”, βρέθηκε η Ελένη Καρακάση και μεταξύ άλλων συζήτησε με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για το θέμα των καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου.

Μάλιστα, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που είχε βιώσει στην αρχή της καριέρας της από σπουδαίο σκηνοθέτη, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Είχα ακούσει άσχημα πράγματα για κάποιον σκηνοθέτη που έχει φύγει από τη ζωή, έδωσα μια audiotion που ήταν η χειρότερη εμπειρία από οντισιόν που έχω βιώσει στη ζωή μου, δηλαδή με προσέβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο… Την ώρα που έκανα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι και ακούστηκε ένα σχόλιο του τύπου “τραγουδήστε με τη φωνή σας γιατί τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου”.

Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή του είπα “τότε η γιαγιά σας είχε πολύ ωραία φωνή” και έφυγα. Όταν μετά από μερικά χρόνια, που ακόμα ήμουν μικρή, μου πρότειναν να δουλέψω χωρίς να μου πουν ποιος είναι ο θιασάρχης και να κάνω έναν ονειρεμένο ρόλο που μου ταίριαζε πολύ, είπα όχι γιατί έμαθα ότι ήταν αυτός ο θιασάρχης. Ήταν πολύ κρίμα γιατί ήταν πολύ σπουδαίος και ο ρόλος ήταν κάτι που ήθελα», είπε η Ελένη Καρακάση.