Ελένη Φουρέιρα: “Το πρωί μετά τη Eurovision, η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή γιατί…”

Ελένη Φουρέιρα: “Το πρωί μετά τη Eurovision, η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή γιατί…”

Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία της μετά τη Eurovision αποκαλύπτοντας ωστόσο πως αν και απολαμβάνει αυτή την επιτυχία, τη διαδικασία του διαγωνισμού δεν μπόρεσε να τη χαρεί.

«Την επιτυχία μου είναι στιγμές που την απολαμβάνω πολύ και στιγμές που δεν την απόλαυσα καθόλου. Απόλαυσα πάρα πολύ την επιτυχία της Eurovision μετά, στη διαδικασία ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν ένας στρατιώτης που έτρωγε μια φορά τη μέρα, ξυπνούσα 7 το πρωί, έκανα τέσσερις πρόβες τη μέρα και 1 το βράδυ που έπρεπε να κοιμηθώ το ξενοδοχείο δεν είχε φαγητό οπότε έτρωγα ξανά την επόμενη μέρα.

Το άγχος με είχε κυριεύσει, όχι μόνο το άγχος αλλά και η θέληση να πετύχω και να είμαι αυτό που μπορώ να είμαι με έκανε να μην απολαύσω τη διαδικασία. Όταν τελείωσε και είδα πως πήγε όλο αυτό έπαθα σοκ, δεν το είχα συνειδητοποιήσει… Την επόμενη μέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι έχει τελειώσει όλο αυτό και δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση γιατί είχαν περάσει 13 μέρες και δεν απόλαυσα τίποτα. Φόρεσα δυο φόρμες, δε βάφτηκα και έφτασα στην Ελλάδα με 100 κάμερες έξω άβαφτη…» είπε η Ελένη Φουρέιρα.