Έλενα Παπαρίζου: “Βίασαν την κολλητή μου όταν ήταν 13 ετών”

Έλενα Παπαρίζου: "Βίασαν την κολλητή μου όταν ήταν 13 ετών"

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου, βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο του θεάματος, ενώ σόκαρε όταν αποκάλυψε πως όταν πήγαινε στην έκτη δημοτικού, βίασαν την 13χρονη κολλητή της.

«Στεναχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου είναι ότι με προστατεύουν. Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνει η αλήθεια και να προστατεύονται τα πιο νέα παιδιά.

Αν είδα καλά προχθές, έχουν βγει και άντρες κι έχουν μιλήσει. Υπάρχει και αυτό σε μεγάλο βαθμό. Συνήθως οι άντρες δεν τολμούν να μιλήσουν. Είναι πιο άγριο. Ίσως κουβαλάνε έναν μεγαλύτερο φόβο, μια ντροπή να μιλούν γι’ αυτό.

Δυστυχώς η κακοποίηση είναι έξω στην κοινωνία, για τους ανθρώπους, όμως, που την περνάνε είναι ίδια… Δυσκολεύεται και ασχημαίνει πολύ η ζωή τους.

Όταν πήγαινα στην έκτη δημοτικού, τη συμμαθήτριά μου, 13 χρονών, την κολλητή μου φίλη από τη Γκάμπια, την βίασε ένας άνθρωπος. Και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Φαντάσου τώρα… Ένα παιδί που ήταν 13 ετών» είπε η Έλενα Παπαρίζου.