Έλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star, δεν μου αρέσει»

Έλενα Χριστοπούλου: «Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star, δεν μου αρέσει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» της Ελένης Τσολάκη, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η booker μοντέλων μεταξύ άλλων σχολίασε το «First Dates» και την Ζενεβιέβ Μαζαρί ως παρουσιάστρια, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να την δούμε να αναλαμβάνει το «Shopping Star» μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star.

Μάλιστα, η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε πως αγαπά την Ζενεβιέβ Μαζαρί και της αρέσει στο «First Dates», ενώ όπως ανέφερε δεν θα την βλέπαμε ποτέ στο «Shopping Star».

«Την Ζενεβιέβ Μαζαρί την είδα στο First Dates, την αγαπάω και θα την αγαπάω πάντα και μου αρέσει σε ότι και να κάνει. Δεν ξέρω αν της πάει, θα δείξει η ιστορία, αλλά εμένα μου αρέσει. Το Shopping Star θα της πηγαίνει φουλ, νομίζω, της Ζενεβιέβ γιατί είναι ένα κορίτσι της μόδας, ξέρει από μόδα, έχει χιούμορ και νομίζω πως αυτά είναι τα συστατικά τα οποία θέλουν σε αυτή την εκπομπή…

Ούτε απ’ έξω δεν θα με βλέπατε στο Shopping Star, που είπε και ένα τηλεκριτικός κάποια στιγμή. Το διέψευσα και στην εκπομπή, δεν υπήρχε περίπτωση. Ούτε μου έχουν κάνει ποτέ πρόταση αλλά ούτε και θα το έκανα, δεν μου αρέσει εμένα το Shopping Star», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.