Ελευθερία Ελευθερίου: “Θέλω να πάω να φύγω και…”

Ελευθερία Ελευθερίου: “Θέλω να πάω να φύγω και…”

Εντάσεις και κλάματα είχαμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, στην μπλε ομάδα η Ελευθερία Ελευθερίου ένιωσε πιεσμένη αλλά και θιγμένη με κάποια πράγματα που είπε για εκείνη, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μάλιστα, όλα ξεκίνησαν με την κίνηση της τραγουδίστριας να ψήσει την καρύδα του Αλέξη Παππά.

Η Άννα Μαρία βλέποντας αυτό το σκηνικό χαρακτήρισε διπρόσωπη την Ελευθερία, ενώ προσπάθησε να της θυμίσει όλους τους χαρακτηρισμούς που της είχε προσάψει παλαιότερα ο ηθοποιός.

Μετά την έντονη συζήτηση που υπήρξε μεταξύ τους, στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου πιεσμένη πήγε στον Πάνο Καλλίδη για να την παρηγορήσει.

«Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι επίθεση; Ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να πάω να φύγω και να πάω να δω την οικογένειά μου να είναι όλοι καλά; Διαφωνώ με τη στάση του Αλέξη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνώ με την Άννα Μαρία. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου;», είπε στον Πάνο Καλίδη ξεσπώντας σε κλάματα.

«Δεν ανέχομαι να με ποδοπατάνε με κάποια πράγματα που μου λένε και δεν ακολουθώ. Ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του με είπε διπρόσωπη και μου μίλησε εμένα για ηθική. Κοιμάται και ξυπνάει με κακία μέσα του», πρόσθεσε η Ελευθερία στην κάμερα.

Από τη δική της πλευρά, η Άννα Μαρία μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης, τόνισε πως η Ελευθερία πρέπει να μάθει να σέβεται τον εαυτό της, όπως οφείλουν να κάνουν όλες οι γυναίκες.

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου κλαίγοντας μίλησε και στον Αλέξη Παππά και στον Chris Σταμούλη, οι οποίοι την συμβούλευσαν για το τι να κάνει.