Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Αυτός ήταν ο όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί»
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με αφορμή την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη.
H Ελευθερία Αρβανιτάκη μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ποτέ ο κόσμος δεν ήξερε τι συνέβαινε στο σπίτι της, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να αναφέρει πως πλέον όλα περνάνε μέσα από τα media.
«Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν.
Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια, κάτι που κι εγώ έκανα σε όλη μου τη ζωή» αποκάλυψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.