Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά;

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», μίλησε η Βίκυ Καγιά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η εκπομπή μόδας συνεχίζει για έκτη σεζόν.

«Το καλοκαίρι ξεκινάνε τα γυρίσματα. Πολλές συμμέτοχες, γίνεται χαμός… Γιατί η επιτροπή να μην είναι ίδια; Από ότι ξέρω τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Θα δείτε αλλαγές στο content, όπως κάθε χρόνο», είπε η Βίκυ Καγιά όσον αφορά το GNTM.

Όταν ρωτήθηκε για το “Dancing with the Stars”, η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Πόσες εκπομπές να κάνω; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα για να σας πω. Η ζωή μας έχει δείξει ότι όταν κάνουμε όνειρα, ο θεός γελάει…».

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος των δηλώσεων της Βίκυς Καγιά έκανε μια αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της στο GNTM.

«Θέλω να σας πω κάτι, είναι δικό μου το ρεπορτάζ και το χρεώνομαι εγώ. Δεν είναι σίγουρο ότι η Βίκυ Καγιά είναι στο GNTM. Δεν έχει να κάνει με το Star, παραμένει στο Star, αλλά από δική της πρόθεση μπορεί να ζητήσει από το κανάλι να κάνει το Dancing with the Stars μαζί με το Shopping Star», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.