Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη

Μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα” η Κατερίνας Καινούργιου και οι συνεργάτες της ασχολήθηκαν την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη στην πρωινή συζητήθηκε και το γεγονός ότι η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα του άνδρα που δημοσιοποίησε το revenge porn βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 35χρονου, Γιάννης Γλύκας, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση. Ωστόσο, η συζήτηση δεν πήγε τόσο καλά και οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά.

«Παρακαλώ τον πελάτη σας να μπει για ένα λεπτό – γιατί γνωρίζω ότι και ο πελάτης σας έχει σχέση με μια κοπέλα πολλά χρόνια – να μπει ένα δευτερόλεπτο στη θέση του Δημήτρη. Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, μιλάω για τον άνδρα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Την ευθύνη της εκπομπής την έχετε εσείς. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, μια κοπέλα έχει πληγεί από αυτό το καταλαβαίνω. Ποιος όμως το επαναφέρει στη δημοσιότητα; Ο …. ή η κ. Τούνη;» είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αντιδρά: «Θέλω να ανακαλέσετε αυτό που λέτε! Ότι το φέρνει η Ιωάννα στο φως της δημοσιότητας, όταν έχει τη μάνα της να ετοιμοπεθαίνει; Λέτε ότι το κάνει για δημοσιότητα;».

«Ο κ. Αλεξάνδρου θα έπρεπε να είναι εκτός εκπομπής γι αυτό το θέμα και να μην παίρνει θέση», πρόσθεσε ο Γιάννης Γλύκας και έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου που ξέσπασε on air.

«Τι λέτε; Τι λέτε τώρα κ. Γλύκα; Ρωτήθηκε ο Δημήτρης να είναι στην εκπομπή και είναι εδώ παρόλο που έχει συναισθηματική φόρτιση. Κ. Γλύκα έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Μπαίνετε για ένα λεπτό στη θέση του; Κλαίει όλη νύχτα. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας, Τέλος. Θέμη κλείσ’τον. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις», άρχισε να φωνάζει η Κατερίνα Καινούργιου.