Εκτός «Χαμογέλα και πάλι» και ο Παύλος Σταματόπουλος: Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου

Εκτός «Χαμογέλα και πάλι» και ο Παύλος Σταματόπουλος: Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Μάλιστα, τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια η παρουσιάστρια.

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..Αντίο μαμά μου.. Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου.. Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ.. Σ´αγαπώ.. ~ 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ενώ η εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βγήκε κανονικά στον “αέρα” του Mega το πρωί του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, χωρίς την παρουσία της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η ίδια όπως ήταν επόμενο απουσίαζε και για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή, κι έτσι την αντικατέστησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου από το “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε εκτός και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου και της συμπαραστέκεται σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που βιώνει.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο Παύλος Σταματόπουλος και η Σίσσυ Χρηστίδου εκτός από συνεργάτες είναι και κουμπάροι.

«Χαμογέλα και πάλι με όχι γνώριμα πρόσωπα στην οθόνη σας γιατί αυτές τις δύο ημέρες ζούμε εδώ παρέα την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου. Είμαστε εδώ να τη στηρίξουμε γιατί πάνω από όλα ο ένας για τον άλλον. Σήμερα και ο Παύλος είναι κοντά στη Σίσσυ, γιατί ο Παύλος και η Σίσσυ είναι ένα, είναι οικογένεια. Εμείς είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε…», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.