Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ρένα Μόρφη!

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Ρένα Μόρφη!

Ευχάριστα νέα για τη Ρένα Μόρφη, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καλλιτέχνιδα βρίσκεται στα μισά της εγκυμοσύνης και σε λίγους μήνες θα γνωρίσει τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα.

Η Ρένα Μόρφη και ο Ορέστης Φαληρέας παντρεύτηκαν το 2016 και είναι πολύ ερωτευμένοι. “Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν.

Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική” είχε πει σε συνέντευξή της στο ΟΚ!.

Η Ρένα Μόρφη αυτή τη σεζόν είναι συμπαρουσιάστρια του Νίκου Πορτοκάλογλου στη μουσική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Μουσικό Κουτί» και είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή ως «Σούλη Ανατολή», ενώ έχει δοκιμαστεί και στην υποκριτική, στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Φαντασία».