Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη;

Έγκυος η Κατερίνα Στικούδη;

Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου, η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης φαίνεται πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, πηγή κοντά στο στενό περιβάλλον του ζευγαριού, αποκάλυψε στο περιοδικό ότι η 36χρονη τραγουδίστρια μπαίνει αυτές τις μέρες στον 6ο μήνα της κύησης και ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι είναι αυτοί που το γνωρίζουν.

Σε δηλώσεις της τον περασμένο Μάρτιο, μιλώντας για τον σύζυγο της, γνωστό και ως DJ Rico, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Έχω έναν υπέροχο άντρα που με φροντίζει και με προσέχει. Μαγειρεύει καταπληκτικά. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γυναικά», ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού, αρκέστηκε να πει: «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω»

Το περιοδικό, όπως διαβάζουμε, προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την Κατερίνα Στικούδη τηλεφωνικώς, αλλά δεν υπήρξε κάποια απάντηση, οπότε δεν μένει παρά να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκαν με έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του DJ στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.