Εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για 11 ώρες και η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα…»

Εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για 11 ώρες και η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα...»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Ελπίδα“, η οποία από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου “σφυροκοπά” την Αττική, με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στους δρόμους με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στους δρόμους, με πολλούς να δυσκολεύονται να πάνε στις δουλειές τους.

Ωστόσο η επέλαση του χιονιά προκάλεσε αρκετά προβλήματα στις οδικές αρτηρίες της πόλης, με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί να εγκλωβιστούν για ώρες σε κεντρικούς δρόμους, όπως στην Αττική οδό.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Φωτεινή Πετρογιάννη που έμεινε για 11 ώρες εγκλωβισμένη στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια, όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media.

Τελικά, η Φωτεινή εγκατέλειψε το όχημα της και κατευθύνθηκε με τα πόδια στα στούντιο του ΑΝΤ1 στα Σπάτα, όπου και διανυκτέρευσε.

«Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους» έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο post ης.