Έφη Ρασσιά για Χάρη Ρώμα: “Σίγουρα ο θείος μου δεν έχει ανάγκη τη δική μου υπεράσπιση, όμως…”

Έφη Ρασσιά για Χάρη Ρώμα: "Σίγουρα ο θείος μου δεν έχει ανάγκη τη δική μου υπεράσπιση, όμως…"

Το ξέσπασμα της ανιψιάς του Χάρη ΡώμαΈφης Ρασσιά, προκάλεσε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας που έκανε λόγο ότι ο ηθοποιός θα δεχτεί καταγγελίες.

Μάλιστα, το εν λόγω πρωτοσέλιδο, συνοδευόταν από μια φωτογραφία του ηθοποιού και σεναριογράφου, στην οποία απεικονίζονταν ο ίδιος με ένα μικρό παιδί.

Η ηθοποιός υπερασπίστηκε δημόσια τον Χάρη Ρώμα, με μια σκληρή ανάρτησή της στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση Έφης Ρασσιά:

«Πριν από λίγο καιρό έγραψα ένα κείμενο για να υπερασπιστώ τη Ζέτα Δούκα, λέγοντάς σας ότι είμαι σίγουρη γι’ αυτήν την γυναίκα.

Σήμερα, θέλω να κάνω το ίδιο για το θείο μου, το Χάρη Ρώμα, μια και “η ακηδεμόνευτη ορθόδοξη πατριωτική εφημερίδα όλων των Ελλήνων” ή αλλιώς… <<ΤΟ …>> μου δίδαξε πώς βιοπορίζεσαι ρίχνοντας λάσπη.

Το λέω αυτό γιατί – ναι, το ομολογώ! – πήρε και τα δικά μου 0,90€ στην προσπάθειά μου να διαβάσω στο εσωτερικό της εφημερίδας τα στοιχεία που δικαιολογούν το πρωτοσέλιδό της.

Φυσικά, δεν κατάλαβα τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο.

Σίγουρα ο θείος μου δεν έχει ανάγκη τη δική μου υπεράσπιση γιατί έχει μάθει να πολεμά, όμως εγώ θέλω να σας πω, όπως έκανα και για τη Ζέτα, πόσο σίγουρη είμαι γι’ αυτόν, την εντιμότητα, την ακεραιότητά του, αλλά και για την αγάπη του για τους ανθρώπους.

Αν αυτό που συνέβη σήμερα με ΤΟ… είναι το τίμημα για τη στάση που κράτησε από την αρχή της ιστορίας με την κυρία Μπεκατώρου μέχρι και αυτή τη στιγμή, εγώ θα είμαι δίπλα του μέχρι το τέλος.

Και ναι, καθώς γράφω αυτά, συνειδητοποιώ ότι η λάσπη φτιάχνεται φτηνά αλλά για να ριχτεί μάλλον πληρώνεται ακριβά».